SISÄLLYS

Etusivu

1. LUKU: AIKA ON VÄHISSÄ

2. LUKU: JUUTALAISTEN JA KASAARIÄLYMYSTÖN LUONTEESTA

3. LUKU: KASAARIEN VALLANKAAPPAUS VENÄJÄLLÄ

4. LUKU: ISRAELIN SYNTY

5. LUKU: ISRAEL UHKANA MAAILMANRAUHALLE

6. LUKU: KASAARIEN DIKTATUURIOPPI

7. LUKU: VALTIOTERRORISTIT USA JA ISRAEL

8.LUKU: PALESTIINALAISTEN TAISTELU OLEMASSAOLOSTA

9. LUKU: VENÄJÄN HALLITSIJAT

10. LUKU: KETKÄ OVAT TODELLISIA RIKOLLISIA?

11. LUKU: KANSAINVÄLINEN TUTKINTAELIN PERUSTETTAVA

12. LUKU: SIONISTIEN SOTA IRAKIA VASTAAN

13. LUKU: POLIITTISTA FARSSIA

14. LUKU: KASAARIELIITIN KANSAINVÄLINEN VALTA

15. LUKU: NATO-JÄSENYYDEN HAITAT SUOMELLE

16. LUKU: SALAISEN 300:N KOMITEAN MAAILMANVALTA

17. LUKU: KUINKA TSAARI NIKOLAI II JA HÄNEN PERHEENSÄ MURHATTIIN

18. LUKU: TERVE JA EPÄTERVE SUVAITSEVAISUUS

19. LUKU: IHMISEN EVOLUUTIO-OPPI ROSKAKORIIN

20. LUKU: MIKSI HENKISET OPIT JA TEORIAT EIVÄT OLE YLEISESTI TIEDOSSA?

21. LUKU: AVIOLIITTO JA AVIORAKKAUS

22. LUKU: RAAMATUN KIRJOJA TULEE TULKITA SYMBOLISESTI

23. LUKU: LUTERILAISEN KIRKON KYMMENEN KÄSKYN TULKINTA JA UUDEN KIRKON SELITYS

24. LUKU: MIKSI AIKAMME KRISTIKUNNASSA EI OLE AITOA USKONTOA JA KIRKKOA?

25. LUKU: TAHTO JA AJATTELU. MISSÄ NE SIJAITSEVAT?

26. LUKU: EPÄJATKUVIEN ASTEIDEN FILOSOFIAA

27. LUKU: IHMISEN TILAT HENKISESSÄMAAILMASSA

28. LUKU: IKUISEN ELÄMÄN LAATU ON SUHTEESSA KÄSKYJEN NOUDATTAMISEEN

29. LUKU: VANHOJEN KRISTILLISTEN KIRKKOJEN TUHOUTUMINEN

30. LUKU: ”HOLOCAUST”

31. LUKU: AUSCHWITZ AUKEAMAN KERTOMAA

KIRJALLISUUS & SIVUSTOT: Tärkeitä sivustoja ja kirjakauppoja

4. LUKU: ISRAELIN SYNTY

Tarkastellaan Israelin valtion syntyyn johtaneita historiallisia tekijöitä. Oliko Israelin valtion perustamiselle oikeutusta? Mitä Israelin valtio merkitsee Palestiinan arabiväestölle? Miksi Israelin valtio on niin tärkeä juutalaiseliitille?

Tässä sivustossa (1. LUKU: AIKA ON VÄHISSÄ) on selvitetty Itä-Euroopan juutalaisten polveutuminen kasaarikansasta.

Israelin valtion perustamiseen johtaneita historiallisia tekijöitä:

1791 Suuri porvarillinen vallankumous julistaa kasaarit tasa-arvoiseksi muiden kansalaisten kanssa.

1881-1882 Ensimmäinen maastamuutto: Uusien kasaarisiirtolaisten muutto Palestiinaan alkaa. Venäjällä pogromeja eli vainoja kasaareja vastaan. Ensimmäiset siirtokunnat eivät ole sionistisia, vaan niissä käytetään paikallista arabityövoimaa.

Miksi Venäjällä tapahtui pogromeja? Ensinnäkin todettakoon, että tsaarinvalta ei päästänyt kasaarieliittiä hallitsemaan kauppaa ja pankkitoimintaa, kuten monissa muissa maissa joissa kasaariylimystö oli päässyt vallanpäälle näilläkin yhteiskunnasektoreilla. Kasaareilla oli määrätyt alueet, joilla he saivat asua. Koska kasaarit ovat taitavia keinottelijoita, saivat he siten keinoteltua myös haltuunsa venäläisten maatiloja ja myös romuttivat lukuisija maatiloja häikäilemättömällä koronkiskonnallaan. Tämä aiheutti puolestaan mainittua kasaarien voimakasta vastustamista Venäjällä.

1896 Theodor Herzl julkaisee kirjansa (der Judenstaat,) "Juutalaisvaltio." Tämä siis tarkoittaa (kasaarivaltiota).

1897 Ensimmäinen kansainvälinen sionistikongressi kokoontuu Sveitsissä Baselissa.

Tässä yhteydessä on mielenkiintoista tarkastella aiheeseen liittyvää historiaa: Englanti tarjosi nimittäin jo 1900-luvun alussa kasaarisionisteille Ugandan itsenäistä siirtokuntaa. Tähän tarjoukseen sionistit johtajansa Theodor Herzelin ansiosta suhtautuivat myötämielisesti.

Herzel nimittäin tiesi tulevasta maailmansodasta ja sitä seuraavasta rauhankonfressista, jossa Englannin avulla luotaisiin "juutalainen", siis kasaarien hallitsema, Palestiina.

1904 Toinen maastamuutto aalto käynistyy: Sitä edeltävät uudet pogromit Venäjällä. (Pogromien syy on sama kuin em. pogromien yhteydessä).

1909 Tel Aviv perustetaan Jaffan pohjoislaidalle "juutalaiseksi" kaupungiksi.

1914-1918 Ensimmäinen maailmansota. (Kohta 1917, Balfourin sopimus).

1916 Sir Mark Sykes Britannian Foreign Officesta ja ranskalainen diplomaatti Georges Picot allekirjoittavat sopimuksen Turkin alueiden jakamisesta Levantissa.

1917 Ulkoministeri Arthur Balfouri osoittaa kirjeellä sionistille, lordi Rothscildille, että hänen Majesteettinsa hallitus lupaa "suhtautua suopeasti juutalaisten kansallisen kodin perustamiseen Palestiinassa." Tämä on siis ns. Balfourin julistus.

Historiantutkija Benjamin Freedmanin (huom! Hän itsekkin oli syntyperältään kasaari) mukaan kasaarit olivat syyllisiä sotien laajentamiseen ensimmäiseksi ja toiseksi maailmansodaksi. Kasaarieliitti sopi Englannin kanssa USA:n liittymisestä tulevaan ensimmäiseen maailmansotaan Saksaa vastaan. Näin pettämällä Saksan Kasaariylimystö sai siitä palkkioksi em. Balfourin sopimuksen.

Samana vuonna (1917) alkaa historiankirjoissa esiintyvä valheellinen väite "venäläisten kansannoususta tsaaria vastaan." Todellisuudessa kysymyksessä oli kasaarijuutalaisen eliitin vallankaappaus Venäjällä. Paljastaahan 17 vuotta Lontoon Times-lehden Venäjän kirjeenvaihtajana toiminut Robert Wilton tutkimuksissaan, että bolsevikkien ylimpien hallintoelinten jäsenluetteloissa - joissa hän mainitsee jäsenten nimet ja kansallisuuden, jotka hän keräsi virallisista neuvostolähteistä - ei ole juuri lainkaan venäläisiä! Ylivoimainen enemmistö on muodostunut "juutalaisista", siis kasaareista. Näissä jäsenluetteloissa mainituista "juutalaisista" olivat monet muuttaneet nimensä venäläiseksi. Wilton paljasti myös tsaarinperheen murhan kansainvälisten kasaarien operaatioksi. Tästä syystä Wilton joutui tämän raivokkaan ja salakavalan ryhmän vainon kohteeksi.

Kasaarien voittoa Venäjällä kuvastaa "Venäjän vallankumouksen" jälkeen myös se, että "juutalaiset" julistettiin tasa-arvoiseksi kansalaisiksi, kuten oli tapahtunut myös Ranskan vallankumouksen yhteydessä. Kasaarien vallankaappausta tsaarilta kuvastaa sekin, että jiddisinkielinen kulttuuri alkoi kukoistaa Neuvostoliitossa vallankumouksen jälkeisinä vuosina.

1919 Kolmas siirtolaisuusaalto enimmäkseen Venäjältä Palestiinaan alkaa.

1920-1921 Jerusalemin Vanhassa kaupungissa Palestiinan arabit puolustautuvat hyökkäämällä kasaaritunkeilijoita vastaan. Myös Jaffassa tapahtuu arabien torjuntataistelua kasaarivalloittajia vastaan; yhteenottoja kasaarien ja arabien välillä. Jaffan mellakat alkavat kasaarityöläisten keskinäisistä erimielisyyksistä kahdessa eri vappukulkueessa.

1920-1922 Ranskan mandaatti perustetaan Syyriaan ja Libanoniin, Britannian Palestiinaan ja Irakiin. Britannia erottaa Jordanjoen itärannan muusta Palestiinasta ja muodostaa siitä Transjordanian emiirikunnan. Transjordanian emiirikunnan hallitsijaksi nostetaan Hijazin Sarifin Husseinin poika Abdullah. Hänen toisesta pojastaan Fasalista voidellaan Irakin kuningas.

1922 Palestiinassa asetetaan Jewis Agency edustamaan "juutalaisia" britihallinnolle. Egyptistä tulee näinnäisesti itsenäinen kuningaskunta. Hepreasta tulee yksi brittiläisen Palestiinan kolmesta virallisesta kielestä, arabian ja englannin lisäksi.

1924 Neljäs muuttovirta Palestiinaan, pääasiassa Puolasta.

1932 Saudi-Arabian kuningaskunta perustetaan.

1933 Adolf Hitler tulee valtaan Saksassa. Sionistit olivat saaneet aikaan vapaamuurareiden avulla ns. Versailes´n rauhansopimuksen, joka oli syössyt Saksan työttömyyteen ja taloudelliseen ahdinkoon. Tämä yhteiskunnallinen tilanne suosi radikaalipuolueita. Kasaarieliitti, siis sionistit hallitsivat Saksaa pankkitoiminnan avulla sekä poliittisesti vapaamuurareiden avulla. Tästä johtuen Saksa oli pakoitettu nousemaan sionisteja vastaan.

1932 Viides maastamuutto alkaa: Noin kolmasosa 1930-luvulla muutaneista tulee Saksasta, sillä kasaarieliitin vallan- ja rahanhimoinen vehkeily synnyttää juutalais- eli kasaarivastaisuutta Saksassa.

1936-1939 Palestiinan arabien olot kurjistuvat brittien ja sionistien toimesta. Tästä syystä Palestiinan arabit ryhtyvät yleislakkoon heitä vastaan, joka aloittaa kolme vuotta kestävän suuren kansannousun. Samoina vuosina käydään Espanjan sisällissota.

1938 Niin kutsuttu Peelin komissio ehdottaa Palestiinan jakamista.

1939-1945 Toinen maailmansota syntyy, kun kasaarieliitti julistaa sodan saksalle. Kasaariaatelilla oli myös suunitelmat saksalaisten rodullisesta hävittämisestä. Juutalainen Nathan Kaufman vaatii kirjassaan "Germany Must Perist" (USA 1941), että "ilmapommitusten jälkeen säilynyt saksalainen väestö, miehet kuin myös naiset ja lapset on steriloitava, jotta varmistettaisiin saksalaisten rodullinen täydellinen tuho". Natsi-Saksaa syytetään kuuden miljoonan juutalaisen joukkomurhasta Euroopassa (holockaust). Myöhemmin tämä syyte on osoittautunut kasaarieliitin ts. sionistien probaganda tempuksi, jonka paikkansa pitävyydestä ei ole mitään päteviä todisteita. Holocaustia on käytetty poliittisena aseena, sen avulla sionistieliitti on kerännyt suunattomat määrät symbatiaa ja tähtitieteelliset summat rahaa Euroopan ja USA:n kristittyjen keskuudessa. Sionistieliitti itse asiassa pyrki siihen, että Saksassa syntyisi "juutalais" vastaisuutta, osittain sen tähden, että sionistieliitti voisi käyttää sitä poliittisena aseena mm. Israelin valtion perustamisessa. Kansallissosialismia, siis Hitleriä, tuki voimakkaasti kasaarijuutalainen suurpankkiiri James P. Warburg (Dr Karl Steinhauser, EU huomispäivän super-Neuvostoliitti, luku 16. Karprint Ky 1994 Huhmari).

Em. kohtaan toisen maailmansotaan johtaneista syistä esitettäköön vielä seuraavaa: juutalaiset olivat menettäneet osan hyvästä asemastaan Saksassa I maailmansodan jälkeen, kun olivat pettäneet Saksan niin kutsutulla "Balfourin julistuksella" ("julistuksesta" tarkempi selvitys tässä luvussa, sen kolmanneksi viimeisessä osassa). Niinpä juutalaiseliitti alkoi vaatia asemansa paluttamista. Tämä vaatimus toteutettiin juutalaisten maailmankonferensissa 1933. Saksa kieltäytyi suostumasta vuonna 1933 Juutalaisten maailmankonferenssille Amsterdamissa, joten he hajottivat sen. Herra Untermeyer, joka oli Amerikan delegaation päämies ja konferenssin puheenjohtaja, palasi Yhdysvaltoihin ja meni ABC:n studioille. Siellä Untermeyer esiintyi maanlaajuisessa radiolähetyksessä, joka oli sisällöltään tällainen: "Maailman juutalaiset julistavat pyhän sodan Saksalle. Nyt me olemme yhdistyneet pyhään selkkaukseen saksalaisia vastaan. Saadaksemme heidät antautumaan me näännytämme heidät maailmanlaajuisella boikotilla. Tämä tuhoaa saksalaiset, koska he ovat riippuvaisia vientikaupastaan." Todellakin kaksi kolmasosaa Saksan ruokavaroista täytyi tuoda ulkomailta, joka onnistui viennistä saaduilla tuloilla. Joten, jos Saksa ei pystyisi viemään tuotteitaan ulkomaille, kaksi kolmasosaa Saksan kansasta kuolisi nälkään. Ruokaa riittäisi vain kolmannekselle kansalaisista. Nämä em. mainitut sionistien toimet saksalaisia vastaan synnyttivät niin sanottua juutalaisvastaisuutta Saksassa eikä mikään rotuviha. Tapahtumat johtivat sittemmin toiseen maailamansotaan, sionistien julistaessa sodan Saksaa vastaan.

1942 Juutalaisvaltio asetetaan sionistisen liikkeen viralliseksi tavoitteeksi, hotelli Biltmoressa pidetyssä kongressissa New Yorkissa.

1943 Varsovan geton kapina natseja vastaan. kapinallisten johtajana toimii kasaarien sosialistiset järjestöt Bund, Hashomer Hatzair ja Poaley Tziyon Smol. Kapinayritys kukistetaan. Tästäkin näkee, että se valheellinen sosialismi, joka nujersi tsaarin Venäjän oli pelkästään kasaarirapamahojen operoima vallankaappaus Venäjällä.

1945 Arabiliitto perustetaan.

1946 Terroristi ja murhamies Menahem Beginin johtama Palestiinan kasaarien terroristiryhmä Irgun Tzvai Leumi räjäyttää King David -hotellin Jerusalemissa. Räjähdyksessä kuolee lähes sata ihmistä. Hotelliin oli sijoitettu brittihallinnon päämaja. Näihin aikoihin Syyria, Libanon ja Transjordania itsenäistyvät.

1947 YK:n yleiskokous päättää Palestiinan jakamisesta juutalaisvaltioon ja arabivaltioon. Tämä synnyttää väkivaltaisuudet Palestiinassa.

1948 Irgun Tzvai Leumi ja tätäkin vielä jyrkempi Stern (oik. Lohamey Herut Yisrael, "Israelin vapauden taistelijat") suorittavat kansanmurhaa. Huhtikuussa lähes 250 arabisiviiliä Deir Yasinin arabikylässä lähellä Jerusalemia tapetaan. Deir Yasinin verilöyly kiihdytti arabien joukkopakoa.

1948 David Ben Gurion lukee Israelin valtion perustamisjulistuksen 14. toukokuuta Tel Avivissa.

1948-1949 Kasaarieliitin ryöstösodat Palestiinalaisilta alkavat. Britannia kuitenkin tukee arabeja ja Neuvostoliitto kasaareja (sillä Neuvostoliito on kasaarieliitin muodostama diktaduuri). ainakin 750 000 Palestiinan arabia karkoitetaan "juutalaisvaltion" alueelta. Jordania miehittää Länsirannan ja Jerusalemin itäosan, Egypti gazan. Israel ryöstää 78 prosenttia entisestä brittiläisestä Palestiinasta. Vuonna 1950 Jordania liittää Länsirannan ja Itä-Jerusalemin alueeseensa. YK:n yleiskokous hyväksyy joulukuussa päätöslauselmassaan, että Palestiinan pakolaisilla on oikeus palata koteihinsa tai saada korvaus menettämästään omaisuudesta. Israelin hallitus oli kesäkuussa päättänyt, että pakolaisia ei päästetä palaamaan.

Tässä yhteydessä mainittakoon, että Israelin valtio syntyi kasaarieliitin suorittamien petoksien, murhien ja arabeihin suunnatun terrorismin avulla. Israelin valtiolla ei ole minkäänlaista olemisen oikeutta jo siitäkin syystä, että juutalaisille tarkoitetun Israelin väestö ei ole nykyisin seemiläistä, sillä koko maailman juutalaisiksi kutsutut ovat perimältään yli 90%:sti kasaarirotua. Holocaust oli kasaarien luoma valhe, jota käytettiin perusteena sille, että "juutalaisväestö" tarvitsee turvapaikan - Israelin valtion, joka käytänössä tarkoitti kotimaan ryöstämistä Palestiinalaisilta. Israelin valtion perustaminen pohjautuu Talmudideologiaan. Kasaarien uskonto perustuu Talmudiin (Talmud; kokoelma rabbiinien kirjoituksia Toorasta eli Raamatun Mooseksen Kirjoista, siinä Jumalan Sana on väärennetty perkeleen oppikirjaksi, jonka keskeisin sanoma on juutalaisten rodullinen ylemmyys, ei-juutalaisten tuhoaminen ja juutalaisten pyrkimys maailmanherruuteen).

Syy siihen, että "juutalaiset" salasivat kasaari taustansa, ennen YK:n yleiskokousta vuonna 1947 oli siinä, että, mikäli yleisessä tiedossa olisi ollut, että jo 1900-luvun "juutalaiset" (ja jo paljon aikaisemminkin) lähes koko maailmassa eivät olekaan enää seemiläisiä, vaan polveutuvat turkkilais-mongolidisesta kasaarikansasta, jotka olivat kääntyneet vain juutalaisuuteen eli talmudismiin, niin tuskimpa Palestiinan jakoa olisi tapahtunut. Ilmoitettakoon myös, että YK:n päättämässä Palestiinan jaossa käytettiin myös lahjontaa ja painostusta. Huomattakoon, että viikkoa ennen ratkaisevaa äänestystä Palestiinan jaolle ei löytynyt riittävästi puolustavia ääniä. Kuitenkin viikon sisällä seuraavat valtiot siirtyivät jaon vastustajista jaon puolustajiksi: Belgia, Ranska, Hollanti, Luxemburg, Uusi Seelanti, Paraguay, Filippiinit ja Haiti. Tällä tavoin jakoa kannattamaan vaadittu kaksi kolmasosaa YK:n edustajistä (New York Times 26.-30. 11. 1947).

1950 Yhdysvallat, Britannia ja Ranska antavat kolmen osapuolen julistuksen, jolla ne tunnustavat Lähi-idän vuosien 1948-49 Israelin ryöstö sodan tuloksena syntyneet rajat (ns. vihreän linjan sisäpuolella oleva Israel). Länsi-Jerusalemia ei kuitenkaan tunnusteta Israelin pääkaupungiksi, ja käytännössä kaikki ulkovallat pitävät suurlähetystönsä Tel Avivissa.

Israelin parlamentti Knesset hyväksyy paluulain, joka antaa oikeuden koko maailmassa kaikille "juutalaisille" saada Israelin Kansalaisuuden ilman muita ehtoja.

1953 Egyptistä tulee tasavalta, ja maan johtoon nousee eversti Gamal Abd el-Nasser. Nuoren fasistihenkisen Ariel Sharonin johtama erikoisosasto 101 hyökkää Qibiya-nimiseen palestiinalaiskylään Jordanian hallitsemalla Länsirannalla ja surmaa 66 siviiliä kostoksi kolmen israelilaisen menehtymisestä yhteenotoissa. Voidaan sanoa, että tämä verityö oli hyvä alku Sharonin sotarikolliselle kansanmurhaajan uralle.1955 Afrikan ja Aasian maiden huippukokouksessa Indonesian Bandungissa presidentti Nasser linjailee Lähi-itää koskevan julkilausuman, jossa epäsuorasti tunnustetaan Israel.

1956 Suezin sota, jossa Israel, Britannia ja ranska hyökkäävät Suezin kanavan kansallistanutta Egyptiä vastaan. Tämä selventää sitä todellisuutta, että myös Eurooppa oli jo tuolloin voimakkaasti kasaarieliitin hallinnassa. Israel valtaa Gazan ja Siinain, mutta Yhdysvallat saavat Israelin taivuteltua vetäytymiseen.

Kasaari-Israelilainen sotakoneisto jatkaa kansanmurhaa; Kafr Kassemin arabikylässä Israelin armeija surmaa noin 50 kyläläistä ilman minkään laista syytä. Tosin kaksi osastoa johtanutta upseeria tuomitaan kumpikin 15 vuodeksi vankilaan, josta he istuvat vähemmän kuin neljä vuotta.

1956 Sudan, Tunisia ja Marokko itsenäistyvät, ja 1958 Irakista tulee tasavalta.

1958-1961 Syyrian ja Egyptin valtioliitto, Yhdistynyt arabitasavalta, perustetaan.

1962-1967 Jemenin sisällissota, jossa Egypti tukee tasavaltalaisia ja Saudi-Arabia rojalisteja.

1964 Palestiinan vapautusjärjestö PLO perustetaan Kairossa.

1966 Aseelliset välikohtaukset Israelin ja Syyrian aselepolinjalla lisääntyvät. Välikohtauksissa on myös mukana PLO:n suurimman jäsenjärjestön Fatahin sissejä.

1967 Fasistinen sionistihallinto jatkaa ryöstösotaa ja suunnitelmiensa toteuttamista: Kesäkuussa Israel valtaa koko entisen brittiläisen Palestiinan sekä Siinain ja Golanin ylängön. Jerusalem yhdistetään Israelin pääkaupungiksi.

1968 Palestiinalaississit ja Israelin armeija käyvät 12 tuntia kestäneen taistelun Karamehissa Jordaniassa. Palestiinalaiset pitävät sitä täkeänä symbolisena voittona.

1970 Jordanian sisällissota, jossa kuningas Husseinin armeija karkottaa aseistetut palestiinalaiset maasta. Palestiinalaisjärjestöt siirtyvät Libanoniin.

Kasaarieliitin suorittama kotimaan ryöstö palestiinalaisilta johtaa siihen, että aseellisilla palestiinalaisryhmillä ei ole muuta vaihtoehtoa kuin kaapata mm. siviililentokoneita eri puolilla maailmaa. Palestiinalaiset eivät voi käydä suoraa aseellista sotaa Israelia vastaan, sillä USA, joka on sionistien hallinnassa huolehtii siitä, että Israelilla on kehityksen kärjessä oleva aseistus. Lisäksi USA tukee Israelia taloudellisesti ja poliittisesti.

Presidentti Nasser kuolee. Hänen seuraajakseen nousee Anwar el-Sadat, joka karkottaa neuvostoliittolaiset neuvonantajat ja kääntää Egyptin politiikan länsimieliseksi.

1973 Yom Kippur -sota. Oikeutetusti Egypti hyökkää Siinaille ja yhtä oikeutetusti Syyria Golanille. Mutta koska Yhdysvallat ovat kasaarieliitin eli sionistien talutusnuorassa, saavat sionistit nytkin Yhdysvaltojen massiiviset asetoimitukset, jonka turvin fasistinen Israel onnistuu torjumaan edell. mainitut hyökkäykset. Kansainvälinen tilanne näyttää ikäänkuin kiristyvän Yhdysvaltojen ja Neuvostoliiton välillä, josta seuraa niin sanottu energiakriisi öljytuottajamaiden moninkertaistettua raakaöljyn hinnnan. Tässä yhteydessä esille tuotakoon, että Amerikan Yhdysvaltojen ja entisen Neuvostoliiton välille ei mitenkään voinut syntyä todellista sotatilaa, sillä molemmat valtiot USA ja Neuvostoliitto (nykyisin Venäjä) olivat kansainvälisen kasaarieliitin hallinnassa. Stalinin aikana tosin kasaarieliitin ote hieman herpaantui Neuvostohallinnassa. Nykyisin Venäjällä on kasaarimafian vaikutus suurta ja USA:sa tämän mafian vaikutus on entisestään lisääntynyt.

1974 Kasaarihallinnon eli Israelin maanryöstö palestiinalaisilta jatkuu: fanaattinen, uskonnollis-poliittinen siirtokuntaliike Gush Emunim perustetaan Israelissa. Siirtokuntia on alettu rakentaa miehitetyille alueille pian vuoden 1967 sodan jälkeen.

1976 Arabien asema kurjistuu entisestään: Israelin arabien yleislakko 30. 03. heidän omistamansa maan jatkuvaa takavarikoimista vastaan.

Miehitetyillä palestiinalaisalueilla järjestetään paikallisvaalit, joissa PLO:hon sitoutuneet ehdokkaat syrjäyttävät siihenastiset Jordanian tukemat mahtimiehet.

1977 Oikeistopuolueiden liittouma Likud voittaa vaalit ja syrjäyttää Israelin työväenliikkeen johdon. Pääministereiksi tulee sionismin oikeistolaisimman suunnan, ns. revisionismin, veteraanijohtaja eli terroristi ja murhamies Menahem Begin (Irgunin entinen johtaja).

Presidentti Sadat vierailee yllättäen Jerusalemissa. Aloite johtaa camp Davidin rauhansopimukseen, Siinain palauttamiseen Egyptille vuonna 1979 sekä Israelin ja Egyptin diplomaattisuhteiden solmimiseen. Egypti on ensimmäinen Israelin tunnustanut arabimaa, mikä johtuu siitä, että se on voimakkaimmin kasaarieliitin hallitseman USA:n hallinnassa. Egypti ei siis ole todellisuudessa itsenäinen valtio.

1979 Shaahi syöstään vallasta Iranissa ja maasta tulee shiialaisten uskonmiesten hallitsema islamilainen tasavalta.

1980 Saddam Husseinin johtama Irak hyökkää Iraniin ja aloittaa kahdeksan vuotta kestävän sodan. Länsivallat ovat Irakin puolella ja USA tukee selvästi Irakia. Eräs syy tähän tukemiseen on se, että USA:ta hallitseva kasaarieliitti saa näin nujerrettua Iranin Irakin avulla: kasaarieliitin suunnitelmissa on tehdä Israelista Lähi-idän sotilasmahtija eikä vain Lähi-idän alueella vaan myös maailmanlaajuisesti. Irakin nujertaminen oli kasaariylimystöllä jo tuohon aikaan suunitteilla, mutta sen aika tuli myöhemmin kuten tänä päivänä kaikki tiedämme. Mainittakoon myös, että Israel on tänä päivänä maailman vaarallisin uhka kokon maailman rauhalle (sillä on hallussaan >2000 neutronipommia).

1982 Israelin suorittama terrori arabeja kohtaan jatkuu: Israel hyökkää Libanoniin ja etenee Beirutiin saakka. PLO:n johto karkotetaan Libanonista Tunisiaan. Hyökkäyksessä annetaan omituinen nimi "operaatio Rauha Galileaan", vaikka Israelin pohjoisraja on ollut rauhallinen jo vuoden ajan.

1986 Israelin turvallisuuspalvelu Mossadin agentit sieppaavat Roomassa Dimonan ydintutkimuskeskuksessa työskennelleen teknikon Mordechai Vanunun, joka oli paljastanut brittiläiselle Sunday Timesille Israelin ydinaseen. Vanunu tuomitaan 18 vuodeksi eristysselliin, ja hän istui tuomionsa täysimääräisenä vapautuen vuonna 2004 (huom! vrt. tuomiot ja rangaistusten kestot Kafr Kassemin joukkomurhaan, jonka vastuussa olleet Israelilaiset upseerit saivat vankeutta 15 vuotta, josta istuivat vähemmän kuin 4 vuotta).

1987 Vihdoin Palestiinalaisten kansannousu, (intifada) alkaa Länsirannalla ja Gazassa.

1990-1991 USA:n sionistit saivat aikaan sen, että USA näytti valheellisesti vihreää valoa Irakin hykkäykselle Kuwaitiin. Irak miehitti kuwaitin, Yhdysvallat kokoaa laajan kansainvälisen liittouman, joka pommittaa Irakia ja näin vapauttaa Kuwaitin. Irak asetetaan kansainväliseen saartoon. Tämä oli kasaarieliitin juoni, jonka avulla saatiin Irak melkein alistettua kansainvälisen sionismin kahleisiin.

1991 Israelin ja arabien rauhanneuvottelut alkavat Madridissa. Palestiinalaiset ovat mukana jordanialais-palestiinalaisessa valtuuskunnassa. Tämä on osa sionistien harjoittamaa farssia rauhanneuvotteluissa palestiinalaisten kanssa. Sionistit eivät nimittäin halua koskaan tehdä rauhaa palestiinalaisten kanssa, vaan he haluavat ainoastaan ryöstää heidän maansa ja orjuuttaa heidät.

1993 Israel tunnustaa PLO:n, ja ns. Oslon rauhanprosessi alkaa Washingtonissa allekirjoitetulla puitesopimuksella. Israel vetäytyy 1990-luvulla Länsirannan suurista kaupungeista sekä enimmästä osata Gazaa, ja Palestiinan itsehallinto asettuu näille alueille. Itsehallinnon presidentiksi valitaan Jasser Arafat. Neuvotteluja käydään vuosikymmenen edetessä.

Mainittakoon muutama sana kyseisetä Oslon sopimuksesta: Sopimus ei olisi antanut todellista itsenäistä Palestiinalais valtiota, vaan kuului sarjaan poliittista farssia. Oslon sopimus tarkoitti, että Länsiranta ja Gaza voitaisiin pitää Israelin ylimmässä kontrollissa ja näin jatkaa "juutalaisten" asuttamista ja siirtokuntien rakentamista. Tiheään asutetut palestiinalaiskaupungit ja -kylät annettaisiin ulkomailta kotiin palaavien PLO:n johdon valvottaviksi, "autonomiaksi", jota kutsuttaisiin siten Palestiinan valtioksi. Tällaista ajatusta oli esittänyt jo 1967 Israelin työväenpuolueen johtava politiikko, Yigal Allon.

Allonin suunnitelma ja Oslon "rauhanprosessin" yhdistävä ajatus oli lyhyesti seuraava: Israelin on saatava hallintaansa mahdollisimman paljon vallattuja palestiinalaisalueita ja mahdollisimman vähän palestiinalaisia.

Mutta onneksi palestiinalaisten johto ei sitoutunut tähän sopimuksee, sillä Israelin pääministeri Ehud Barak oli vaatinut Arafatilta nimeä julistukseen, jossa Arafat olisi ilmoittanut konfliktin päättyneeksi. Mikäli palestiinalaisten johtajat olisivat sitoutuneet tähän julistukseen olisi se merkinnyt sitä, että Palestiinan rajat olisivat olleet mahdollisimman epäselvät. Palestiinalaiset olisivat menettäneet myös suurimman diplomaattisen valttinsa, sillä he eivät olisi enää voineet vedota niihin YK:n päätöslauselmiin, minkä mukaan palestiinalaiset olivat kansa vailla itsemääräämisoikeutta. Tämä sopimus ei olisi tarjonnut palestiinalaisille edes 22% maailmansotien välisen brittiläikauden Palestiinasta.

1994 Israel ja Jordania solmivat rauhan. Yhdysvalloista miehitetyille palestiinalaisalueelle muuttanut fanaattinen siirtokuntalainen Baruch Goldstein ampuu 32 palestiinalaista rukoilijaa patriarkkojen haudalle rakennetussa moskeijassa Hebronissa. Väkijoukko lynkkaa goldsteinin.

1996 Aseelliset yhteenotot lisääntyvät Etelä-Libanonissa, jossa shiialaisista Hizbollah-sisseistä on tullut tärkein Israelin miehitystä vastustava aseellinen ryhmä. Israel teurastaa huhtikuussa pommittamalla Qanan pakolaisleiriä: yli sata palestiinalaista saa surmansa.

2000 Israel vetää toukokuun lopulla joukkonsa Etelä-Libanonista, joka siirtyy Libanonin hallituksen valvontaan. Oslon rauhanprosessi kariutuu sionistien vehkeilyyn (kohta 1993). Toinen intifata alkaa. Väkivaltaisuudet kiihtyvät. Israel miehittää jälleen palestiinalaisalueita ja käyttää panssarivaunuja, hävittäjiä ja muuta järeätä aseistusta kaupunkeja vastaan. Tämä pakottaa palestiinalaiset toimimaan marttyyreina taisteluissa Israelin kaupunkeissa. Väkivaltaisuuksia kiihdyttää myös se, kun kasaarihallinto valtaa palestiinalaisten pyhän paikan Temppelivuorelta Itä-Jerusalemista, jossa sijaitsee mm. muslimien Al Aksan moskeija.

2001 Sotarikollisesta, Ariel Sharonista tulee Israelin pääministeri. Hän ei edes yritä elvyttää minkäänlaista rauhankehitystä. Palestiinalaiset elävät yhä suuremmassa ahdingossa. Juudea on kukkula kerrallaan siirtynyt Israelille. Palestiinalaiset elävät kuin keskitysleirissä missä oikeudet Israelin alueella koteihin, työpaikkaan, vapaaseen liikkumiseen ja uskontoon ovat hyvin rajoitetut. Tämä tietysti synnyttää oikeutettua kapinahenkeä kasaarimiehittäjiä vastaan.

Kasaarieliitin käsikassarat USA, Britannia ja Nato ovat harjoittaneet ennen näkemätöntä valtioterrorismiä, suurimmaksi osaksi kasaarieliitin toimesta planeetallamme. Sen ansiosta ovat saaneet surmansa kymmenet miljoonat ihmiset (tämän lisäksi kasaarieliitin luoma Neuvostoliitto on surmannut yli 60 miljoonaa ihmistä). Yksi USA:n suurimpia rikoksia ihmisyyttä vastaan on ollut terroristi-rosvovaltio Israelin tukeminen. Näistä edellä mainituista rikoksistaan ihmisyyttä vastaan Amerikan Yhdysvallat on saanut myös kärsiä. Tällainen kärsimyksen päivä oli syyskuun 11, kun joukko islamilaisia miehiä iski kaappaamillaan matkustajakoneilla Yhdysvaltoihin New Yorkin World Trade Centeriin. Todennäköisesti tämän iskun takan on kuitenkin Israelin tiedustelupalvelu Mossad. Isku tuli kuin tilauksesta USA:ta hallitsevalle kasaarieliitille. Saihan se nyt käyttää USA:ta ja Britanniaa "terrorismin vastaisen sodan" varjolla hyökätäkseen kaikkiin niihin maihin, jotka olivat sen vihollisia, ja jotka muodostivat kilpailijan Israelille Lähi-idän alueella.

2002 "Terrorisminvastaisen sodan" varjolla Ariel Sharon saa tilaisuuden käyttää yhä järeämpiä aseita murhatessaan palestiinalaisia.

Amerikan Yhdysvaltoja hallitsema rikollismafia, nimittäin kasaariylimystö eli sionistiperkeleet, ovat saaneet kongressin suostumaan siihen, että USA aikoo hyökätä Irakiin kukistaakseen Saddam Husseinin. Hyökkäys Irakiin antaa myös edulliset mahdollisuudet sotarikolliselle - jota kutsutaan Israelin pääministeriksi Sharoniksi - yrittää suorittaa "palestiinalaiskysymyksen lopullista ratkaisua" tappamalla joukoittain palestiinalaisia, karkoittamalla heitä Jordaniaan ja tekemällä Gazasta palestiinalaisille vankileirin.

2003 USA ja Britannia hyökkää YK:n vastalauseista huolimatta ilman syytä Irakiin. Hyökkäys tapahtuu kansainvälisen kasaarieliitin painostuksesta.

Kasaarieliitti ryösti siis palestiinan seemiläisiltä kotimaan - jossa he olivat asuneet vuosituhansien ajan - tämä ryöstö tapahtui petoksilla ja poliittisilla vehkeilyillä sekä arabeihin suunnatulla terrorismillä ja murhilla. Israelin olemassaoloon ei tässäkään mielessä ole siten oikeutta.

Israelin valtion syntyyn ei olisi ollut minkään laista oikeutta myöskään seuraaviin näkökantoihin nojautuen: Siihen ei olisi ollut oikeutta edes Raamatun kirjoihin perustuvaan kirjaimelliseen merkitykseen nojautuen, sillä nämä kyseiset "juutalaiset" eivät ole muinaisten hebrealaisten jälkeläisiä, vaan polveutuvat mahtavasta kasaarikansasta. Historian tutkimuksen mukaan yli 90% koko maailman juutalaisista polveutuu nykyisin turkk.-mongolidisesta kasaarikansasta, joka kääntyi juutalaisuuteen 700-luvulta alkaen (1. LUKU).

Sanottakoon seuraava seikka niille, jotka pitävät itsepintaisesti kiinni Raamatun kirjaimellisesta merkityksestä, vaikka perimmäinen totuus on Raamatun sisäinen merkitys eli Jumalan Sanan henkinen vastaavaisuus. Ja sanottakoon tämä myös samalla niille, jotka vastoin historiallista totuutta väittävät, että aikamme juutalaiset ovat seemiläisiä. Sanomme heille siis seuraavaa: Ne, jotka vetoavat ainoastaan Sanan kirjaimelliseen merkitykseen, jossa sanotaan, että Jumala on tehnyt liiton juutalaisten ja heidän esi-isiensä kanssa. Esim. Gen. (15: 18) "Sinä päivänä Herra teki Abrahamin kanssa liiton, sanoen: 'Sinun jälkeläisillesi minä annan tämän maan'". Jos ajattelemme tätä vain kirjaimellisesti, niin tämä liitto ja sen lupaus kumoutui, kun juutalaiset murhasivat Jeesuksen, Jumalan inkarnaation (Herra Jeesus Kristus on kirkastettu Jumal-Ihmisyys eli ainut ja yksi koko universumin Jumala). Todellisuudessa murhatessaan Jeesuksen juutalaiset tekivät liiton perkeleen kanssa. Näin ollen vanha liitto, jopa kirjaimellisesti katsottuna kumoutui juutalaisten hirvittävän rikoksen ansiosta, joka kumosi puolestaan "luvatun maan" oikeuden juutalaisilta. Jumala salli kuitenkin juutalaisten henkisten jälkeläisten, kasaarien saada Israel. Tämä tapahtui kuitenkin vain kasaarien pahuuden ja vääryyden tähden, sillä siihen liittyy tietty Kaitselmuksen tarkoitus.

Todellisuudessa Jumalan Sanassa on sisäinen merkitys eli henkinen vastaavaisuus, joka ilmaisee perimmäisen Totuuden ja Hyvyyden Sanasta. Siten esim. Gen. (15: 18) mainitulla luvatulla maalla tarkoitetaan sisäisen merkityksen mukaan ihmisen siunattua henkistä tilaa jo maanpäällä ja myöhemmin kuoleman jälkeistä elämää taivaassa. Liitto tarkoittaa ihmisen uudestisyntymistä eli jumalallisten totuuksien ja hyvyyksien yhdistymistä ihmisen mielessä, kun hän on elänyt Jumalallisten lakien mukaisesti. Näin hän on yhdistynyt Jumalaan eli on ikäänkuin liitossa Hänen kanssaan. Tämä Gen. (15: 18) mainitsema henkisenmerkityksen mukainen uudestisyntyminen ja siunattu tila taivaassa (luvattu maa) ja uudestisyntymistä seuraava liitto Jumalan kanssa (liitto), tulee jokaisen ihmisen osalle rotuun tai kansallisuuteen katsomatta, mikäli kyseinen ihminen elää Jumalallisten lakien mukaisesti, siten että Jumalallinen Totuus ja Hyvyys ovat hänelle elämän tärkein asia.

Nyt vastaus alussa esitettyyn kysymykseen miksi Israel on niin tärkeä kasaarieliitille? Se on tärkeä siksi, että kasaarieliitin suunnitelmissa oli luoda Israelista sotilaallinen suurmahti Lähi-idässä, sellainen joka palvelisi heidän maailmanvalloitusohjelmaansa. Tässä suunnitelmassaan he ovat onnistuneet. Israel ei ole suurmahti vain Lähi-idässä, vaan se on suurmahti koko maailmassa, mikäli tämä seikka mitataan neutronipommeissa, sillä Isrealilla on >2000 neutronipommia. Israel on uhka koko maailmanrauhalle ja kansojen olemassa ololle, se on saatava kansainväliseen valvontaan ja sen valtiollisuus on purettava ja Israelin johtajat tulee saattaa kansainvälisen tuomioistuimen eteen rangaistavaksi rikoksistaan ihmisyyttä vastaan.

I maailmansotaan ja Israelin viimeisimpiin rikoksiin viitaten kirjoitettakoon yllä olevan otsikon alla vielä seuraavaa: Sionistinen juutalaishallinto suorittaa jatkuvaa valtioterrorismiä palestiinalaisia kohtaan. Sionistit miehittivät ja ryöstivät arabien kotimaan Palestiinan. Israelin valtioon sionisteilla ei olisi ollut oikeutta, sillä esim. Raamatussa "luvattu maa" ei tarkoita Jumalan Sanan sisäisien merkityksien mukaan maantieteellistä paikkaa, vaan henkistä tilaa, "paratiisia".

Suurin osa nykyisistä "juutalaisista" polveutuu turkkilais-mongolidisesta kaasaarikansasta, joten tästäkin syystä "juutalaisten" oikeus Israelin valtioon on perusteeton. Juutalaisvaltio sai oikeutuksensa petoksella, murhilla ja arabeihin suunnatulla terrorilla. Esim. jo vuonna 1919 Iso-Britannia täytti lupauksensa sionisteille oikeudesta palestiinaan. Sionistit olivat nimittäin saaneet oikeuden palestiinaan palkinnoksi siitä, että olivat taivutelleet USA:n sotaan Iso-Britannian rinnalle Saksaa vastaan I maailmansodassa. Tuolloin oli nimittäin sellainen tilanne, että Iso-Britannilla ei ollut mahdollisuuksia taistella Saksaa vastaan, sillä sen ammukset ja muona varastot olivat loppuneet. Myös Ranskan armeija oli ryhtynyt kapinoimaan. Ranska oli menettänyt merkittävän määrän nuoriasotilaitaan puolustaessaan Verdunia ja Sommea. Venäjän armeija oli vetäytymässä. Ainuttakaan laukausta ei oltu vielä ammuttu Saksan maaperällä. Yksikään vihollissotilas ei ollut vielä ylittänyt Saksan rajaa. Tästä huolimatta Saksa tarjosi Englannille rauhansopimusta. He esittivät Englannille rauhansopimusta, jota lakimiehet kutsuvat "status quo ante basis". Se tarkoittaa, että "Lopetetaan sotiminen ja palataan siihen miten asiat olivat ennen sotaa". Tässä tilanteessa Saksan sionistit esittivät Iso-Britannian sotilashallinnolle seuraavaa: "Katsokaapa, voitte vielä voittaa tämän sodan. Teidän ei ole pakko luovuttaa. Teidän ei tarvitse suostua Saksan tarjoamaan rauhansopimukseen. Voitte voittaa tämän sodan, jos Yhdysvallat tulevat teidän puolellenne." Mutta ehtona sionistit lausuivat, että "Lupaamme tuoda Yhdysvallat teidän puolellenne sotaan, taistelemaan teidän liittolaisenanne ja teidän puolestanne, jos te lupaatte meille Palestiinan sen jälkeen kun olette voittaneet sodan" Saksan sionistit, jotka edustivat itä-Euroopan sionisteja eli kasaarimafiaa, järjestivät USA:n sionistien välityksellä Amerikan Yhdysvallat Englannin avuksi Saksaa vastaan.

Näin pettämällä Saksan kansainväliset sionistit saivat tunnustuksena Englannilta palestiinan, joka muotoiltiin kirjallisesti Balfourin julistukseksi. Lähde: Benjamin Freedman puhuu: Juutalainen loikkari varoittaa Amerikkaa (1961).

Muistakaa myös Israelin armeijan viimeaikaiset fasistiset rikokset. Näistä viimeaikaisin oli Israelin armeijan (2004 toukokuussa)suorittama raaka hyökkäys Gazassa. Tämän kertainen valtioterrorismin harjoitus oli vaatinut lähes 40 palestiinalaisen hengen Rafahin pakolaisleirillä ja juutalaisarmeijan rikollinen toiminta jatkui siellä kansainvälisen yhteisön arvostelusta huolimatta. Miehittäjän operaatiota perusteltiin muun muassa sillä, että saataisiin tukittua palestiinalaisten harjoittama aseiden salakuljetukseen käytetyt maanalaiset reitit Egyptiin. Todellisuudessa kysymys lienee ollut miehittäjän valloituspolitiikasta, jonka tarkoituksena oli herättää entistä suurempaa vastarintaa palestiinalaisten puolelta, että juutalaishallinto saisi suuremman teko syyn harjoittaa valtionterrorismiään kohti lopullista palestiinalaiskysymyksen ratkaisua. Huomioikaa vielä sekin, että USA tukee tuntuvasti ja monipuolisesti Israelia, että se entistä tehokkaammin voisi harjoittaa valtioterrorismiään.

Edellä mainittuun viitaten pyydämme teitä boikotoimaan kaikkia Israelilaisia ja USA:sia tuotteita sekä myös keski-Eurooppalaisia kulutus hyödykkeitä.