SISÄLLYS

Etusivu

1. LUKU: AIKA ON VÄHISSÄ

2. LUKU: JUUTALAISTEN JA KASAARIÄLYMYSTÖN LUONTEESTA

3. LUKU: KASAARIEN VALLANKAAPPAUS VENÄJÄLLÄ

4. LUKU: ISRAELIN SYNTY

5. LUKU: ISRAEL UHKANA MAAILMANRAUHALLE

6. LUKU: KASAARIEN DIKTATUURIOPPI

7. LUKU: VALTIOTERRORISTIT USA JA ISRAEL

8.LUKU: PALESTIINALAISTEN TAISTELU OLEMASSAOLOSTA

9. LUKU: VENÄJÄN HALLITSIJAT

10. LUKU: KETKÄ OVAT TODELLISIA RIKOLLISIA?

11. LUKU: KANSAINVÄLINEN TUTKINTAELIN PERUSTETTAVA

12. LUKU: SIONISTIEN SOTA IRAKIA VASTAAN

13. LUKU: POLIITTISTA FARSSIA

14. LUKU: KASAARIELIITIN KANSAINVÄLINEN VALTA

15. LUKU: NATO-JÄSENYYDEN HAITAT SUOMELLE

16. LUKU: SALAISEN 300:N KOMITEAN MAAILMANVALTA

17. LUKU: KUINKA TSAARI NIKOLAI II JA HÄNEN PERHEENSÄ MURHATTIIN

18. LUKU: TERVE JA EPÄTERVE SUVAITSEVAISUUS

19. LUKU: IHMISEN EVOLUUTIO-OPPI ROSKAKORIIN

20. LUKU: MIKSI HENKISET OPIT JA TEORIAT EIVÄT OLE YLEISESTI TIEDOSSA?

21. LUKU: AVIOLIITTO JA AVIORAKKAUS

22. LUKU: RAAMATUN KIRJOJA TULEE TULKITA SYMBOLISESTI

23. LUKU: LUTERILAISEN KIRKON KYMMENEN KÄSKYN TULKINTA JA UUDEN KIRKON SELITYS

24. LUKU: MIKSI AIKAMME KRISTIKUNNASSA EI OLE AITOA USKONTOA JA KIRKKOA?

25. LUKU: TAHTO JA AJATTELU. MISSÄ NE SIJAITSEVAT?

26. LUKU: EPÄJATKUVIEN ASTEIDEN FILOSOFIAA

27. LUKU: IHMISEN TILAT HENKISESSÄMAAILMASSA

28. LUKU: IKUISEN ELÄMÄN LAATU ON SUHTEESSA KÄSKYJEN NOUDATTAMISEEN

29. LUKU: VANHOJEN KRISTILLISTEN KIRKKOJEN TUHOUTUMINEN

30. LUKU: ”HOLOCAUST”

31. LUKU: AUSCHWITZ AUKEAMAN KERTOMAA

KIRJALLISUUS & SIVUSTOT: Tärkeitä sivustoja ja kirjakauppoja

11. LUKU: KANSAINVÄLINEN TUTKINTAELIN PERUSTETTAVA

Kansainvälisen totuuskomission tutkimuksen voisi aloittaa esim. kasaarimafian suorittamasta vallankaappauksesta tsaarin Venäjällä vuonna 1917. Niin myös kyseisen rikollisorganisaation suorittaman tsaariperheen murhan tutkimuksen. Myös kasaarimafian luoman Neovostoliiton tekemien rikoksien (yli 60 miljoonaa uhria) tutkiminen olisi välttämätöntä. Tutkimus tulisi niin muodoin suorittaa myös niistä rikoksista, joita kasaarieliitti on suorittanut erilaisten sidosryhmiensä ja organisaatioidensa sekä eri valtioiden välityksellä. Tällaisia kätyrivaltioita ovat USA, Britannia sekä maailman vaarallisin ydinasevaltio Israel.

Edellä olevassa luvussa kerrottiin kasaariälymystön suorittamista rikoksista ihmiskuntaa vastaan. Kuten sanottu noiden hirvittävien rikoksien toimesta on menehtynyt yli 100 miljoonaa ihmistä. Nykyisin elämme aikaa, jolloin monet voimakasluontoiset ja kansallismieliset johtajat viedään oikeuden eteen. On myös perustettu erilaisia tutkimusryhmiä. Edellä mainittujen toimenpiteiden taustalla on lähes aina ollut kansainvälinen kasaarieliitti.

Hiljattain kohua saanut Finlandia-palkitun Elina Sanan kirjoittama teos johti toimeksiantoon siinä kerrottujen Saksaan luovutettujen juutalaisten kohtalon selvittämisen. Tämä siksi, että sionistinen Simon Wiesenthal -keskus, joka on erikoistunut levittämään valheellista probagandaa holocaustista sekä metsästämään natseja, painosti Suomen hallitusta selvittämään Suomesta Saksaan luovutettujen juutalaisten kohtalon toisen maailmansodan aikana. Kyseinen selvitys tai tutkimus annettiin prof. Heikki Ylikankaalle.

Eihän tällaisessa tutkimuksessa sinänsä mitään vikaa ole Päivastoin on hyvä selvittää mitä menneinä aikoina on tapahtunut. Mutta tässä kirjan perusteella lähteneestä selvityksessä on tuomittavaa se, että se lähtee liikkeelle kasaarieliittiin kuuluvan Simon Wiesenthal keskuksen toimesta. Tällaiseen nöyristelyyn ei olisi pitänyt alistua. Mutta tästä kaikesta huomataan, kuinka tiukasti myös Suomen valtakunta on kansainvälisen kasaariälymystön ohjaksissa. Sen sijaan, että suostuttiin kasaarimafian painostuksen ansiosta tehtyyn selvitykseen, olisi tullut ja tulisi muodostaa kansainvälinen totuuskomissio, jonka tehtävänä olisi juurta jaksaen tutkia kasaarimafian rikokset ihmiskuntaa kohtaan planeetallamme.

Tämän kaltaisen tutkimuksen voisi esim. aloittaa kasaarien suorittamasta vallankaappauksesta tsaarin Venäjällä vuonna 1917. Niin kuin myös kyseisen rikollisorganisaation suorittaman tsaariperheen murhan tutkimuksesta. Myös kasaarimafian luoman Neovostoliiton tekemien rikosten (yli 60 milj. surmattua ihmistä) tutkiminen olisi välttämätöntä. Tutkimus tulisi niin muodoin suorittaa myös niistä rikoksista, joita kasaarieliitti on suorittanut erilaisten sidosryhmiensä ja organisaatioidensa sekä eri valtioiden välityksellä. Tällaisia kätyrivaltioita ovat USA, Britannia sekä maailman vaarallisin ydinasevaltio Israel.

Kaikki nämä kansainvälisen kasaarijuutalaiseliitin tekemät hirvittävät rikokset ihmiskuntaa vastaan tulee tutkia erityisen kansainvälisen totuuskomission toimesta. Nämä rikolliset on saatava oikeiden eteen tuomittavaksi. Sillä heidän sormiensa lomista tihkuu yli 100 miljoonan ihmisen viaton veri. Tihkuu vain siitä syystä, että kasaarieliitin maailmanvalloitus edistyy aikataulun mukaisesti. Tietenkään ei läheskään kaikki näistä rikollisista ole enää elossa. Tällöin tulisi rikokseen syyllistyneet tahot julkistaa riittävän näkyvästi ja luotettavasti.