SISÄLLYS

Etusivu

1. LUKU: AIKA ON VÄHISSÄ

2. LUKU: JUUTALAISTEN JA KASAARIÄLYMYSTÖN LUONTEESTA

3. LUKU: KASAARIEN VALLANKAAPPAUS VENÄJÄLLÄ

4. LUKU: ISRAELIN SYNTY

5. LUKU: ISRAEL UHKANA MAAILMANRAUHALLE

6. LUKU: KASAARIEN DIKTATUURIOPPI

7. LUKU: VALTIOTERRORISTIT USA JA ISRAEL

8.LUKU: PALESTIINALAISTEN TAISTELU OLEMASSAOLOSTA

9. LUKU: VENÄJÄN HALLITSIJAT

10. LUKU: KETKÄ OVAT TODELLISIA RIKOLLISIA?

11. LUKU: KANSAINVÄLINEN TUTKINTAELIN PERUSTETTAVA

12. LUKU: SIONISTIEN SOTA IRAKIA VASTAAN

13. LUKU: POLIITTISTA FARSSIA

14. LUKU: KASAARIELIITIN KANSAINVÄLINEN VALTA

15. LUKU: NATO-JÄSENYYDEN HAITAT SUOMELLE

16. LUKU: SALAISEN 300:N KOMITEAN MAAILMANVALTA

17. LUKU: KUINKA TSAARI NIKOLAI II JA HÄNEN PERHEENSÄ MURHATTIIN

18. LUKU: TERVE JA EPÄTERVE SUVAITSEVAISUUS

19. LUKU: IHMISEN EVOLUUTIO-OPPI ROSKAKORIIN

20. LUKU: MIKSI HENKISET OPIT JA TEORIAT EIVÄT OLE YLEISESTI TIEDOSSA?

21. LUKU: AVIOLIITTO JA AVIORAKKAUS

22. LUKU: RAAMATUN KIRJOJA TULEE TULKITA SYMBOLISESTI

23. LUKU: LUTERILAISEN KIRKON KYMMENEN KÄSKYN TULKINTA JA UUDEN KIRKON SELITYS

24. LUKU: MIKSI AIKAMME KRISTIKUNNASSA EI OLE AITOA USKONTOA JA KIRKKOA?

25. LUKU: TAHTO JA AJATTELU. MISSÄ NE SIJAITSEVAT?

26. LUKU: EPÄJATKUVIEN ASTEIDEN FILOSOFIAA

27. LUKU: IHMISEN TILAT HENKISESSÄMAAILMASSA

28. LUKU: IKUISEN ELÄMÄN LAATU ON SUHTEESSA KÄSKYJEN NOUDATTAMISEEN

29. LUKU: VANHOJEN KRISTILLISTEN KIRKKOJEN TUHOUTUMINEN

30. LUKU: ”HOLOCAUST”

31. LUKU: AUSCHWITZ AUKEAMAN KERTOMAA

KIRJALLISUUS & SIVUSTOT: Tärkeitä sivustoja ja kirjakauppoja

31. LUKU: AUSCHWITZ AUKEAMAN KERTOMAA

Auschwitzin keskitysleirivankien vapauttamisen 60-vuotismuistopäivää vietettiin suurella hartaudella koko kristillisessä maailmassa 27. 01. 2005. Myös päivälehti "Ruotsin Sanomat" julkaisivat aiheesta laajan artikkelin. Kommentoin kyseistä kirjoitusta, mutta sitä ei julkaistu, joten julkaistakoon kirjoitukseni aiheesta tällä sivustolla.

Auschwitzin keskitysleirin vangit saivat vapautensa 60 vuotta sitten. Tämän johdosta myös Ruotsin Sanomissa 27:äs tammikuuta 2005 oli pyhitetty lähes kokonainen "Auschwitz" aukeama kyseiselle asialle. Mainitussa artikkelissa esitettiin kuintenkin tietoja, jotka kaipaavat selvitystä.

Ensinnäkin kirjoituksessa julkistettiin, että "koska krematoriot eivät selviytyneet kaikista ruumiiden tuhoamisesta, poltettiin niitä myös maakuopissa". Jo fysiikkaan liittyvien lainalaisuuksien nojalla voidaan sanoa, että edellämainitun kaltaista väitettä ei voi noin vain hyväksyä todeksi. Vaikuttaa siis siltä, että koko "holocaust" pitäisi hyväksyä kuin mikä tahansa väärin esitetty uskon dogmi, kun sillä vain on laaja kannattajajoukko. On muistettava, että ihmisen ruumiin koostumuksesta on runsaat 70%:a vettä. Tästäkään johtuen maakuopassa, erikoisesti avoimessa maakuopassa, ei voida kehittää ja säilyttää niin valtavaa lämpöenergiamäärää, joka tarvittaisiin ihmisruumiin hajottamiseksi polttamalla. Palamiseen tarvitaan myös happea. Lisäksi, kun kysymyksessä väitetään olevan massatuhoamiset, niin maakuoppapolttamiset tuntuvat hyvin omituisilta. Ruumiiden polttamin edellyttää uunin - krematorion kaltaiset olosuhteet - eikä mitään maakuoppia. Krematorioissahan poltetaan yksi ruumis kerrallaan ja ruumiin vesimäärän vaikutusten eliminoimiseksi käytetään tuhkaamisissa puuarkkua.

Auschwitz-artikkelissa esitettiin myös Degesch-yhtiön tuottamasta Zyklon-B merkkisestä tuholaismyrkystä, jota olisi käytetty vankien surmaamisessa. Tähän liittyen mainittakoon esimerkki: kuolemaan tuomittujen teloitukset tapahtuvat USA:ssa syaanivetyä (HCN) käyttäen. Historian mukaan natsien keskitysleireillä käytetty aine oli siis myös tuo em. syaanivety (cyklon).
Likvidoiminen USA:ssa suoritetaan teräskammiossa, jossa on teräksinen ovi. Syaanivedyllä on herkkyys kondensoitua kammion seinille ja teloitettavan iholle. Tämän estämiseksi on teloituskammion ja syaanivedyn lämpötilan oltava ihanteellinen. Mikäli lämpötilojen optimointi ei onnistu, täytyy teloituskammio ja teloitetun ruumis pestä kloorin avulla tiivistyneestä kaasusta, tällöin tehtävän suorittava henkilökunta olla varustautunut suojavaatteisiin ja hengityssuojaimiin. Kammion tuuletuskaan ei ole ongelmatonta, sillä syaanivety on ilmaa kevyempää.
Edelliseen nojautuen voidaan esittää, että koska USA:ssa kyseisillä menetelmillä jo yhden ihmisen teloitus vaatii erikoisjärjestelyt ja ideaaliset olosuhteet, niin kuinka sitten Auschwitzin puutteellisissa olosuhteissa mainostetut joukkoteloitukset ovat mahdollisia? Natsien keskitysleireissä mainituissa kaasukammioissa ei ole todistettu olevan minkäänlaista toimivaa tuuletusta (syaanivedystä ilmaan sekoittueessaan tulee helposti räjähdysherkkää) ja lämmitysjärjestelmän puuttuessa suurin osa höyrystyneestä syaanivedystä olisi tiivistynyt kammion seiniin ja uhrien iholle. Ja koska kysymyksessä nykyhistorian mukaan oli massateloitukset, olisivat ne silloin vaatineet, (Auschwitz) joka teloitus kerran jälkeen täydellisen kammion pesun ja tuuletuksen (jo turvallisuussyistä). Tämä puhdistustyö olisi ollut suunnaton urakka, ja olisiko se onnistunut täydellisesti? Onko myöskään mahdollista, että palovaarallinen syaanivety kaasun täyttämä tila on sijainnut krematorion vieressä? Tämä asiantila herättää ihmetystä ennen kaikkea siksi, että kaasukammioista, kuten jo todettiin, ovat puuttuneet toimivat tuuletusjärjestelmät, eikä käytössä ole ollut tiivistä ovea. Ruumiithan on pitänyt saada jotakin menetelmää käyttäen ulos kaasukammiosta siten, että höyrystyneet kaasut eivät ole päässeet kyseisestä tilasta ulos. Kuolleiden uhrien puhdistus on myös täytynyt olla välttämätöntä tiivistyneestä syaanivedystä ennen polttamista krematoriossa?

Ed. kerrotussa Ruotsin Sanomien artikkelissa puhuttiin myös ns. juutalaisia koskevasta "lopullisesta ratkaisusta". Tällä tarkoitettiin Wanseen konferenssin tai paremminkin kokouksen tulosta. Siellä päätettiin juutalaisten evakuoinnista ja maastamuutosta. Raul Hilberg kirjassaan The Destruction väittää, että evakuointi ja maastamuutto termit ovat peitenimiä juutalaisten joukkotuholle. Israelilainen historioitsija Yehyda Bauer pitää kuitenkin perättöminä niitä väitteitä, joiden mukaan Wanseessä olisi päätetty juutalaisten joukkotuhosta.
Kukin miettiköön tykönään onko Auschwitzin ja muiden toisen maailman sodan kolmannen valtakunnan keskitysleirien Dante Alighierin kuvaaman kaltainen Inferno tapahtunut vai tunteeko siinä palaneen käryä nenässään.