SISÄLLYS

Etusivu

1. LUKU: AIKA ON VÄHISSÄ

2. LUKU: JUUTALAISTEN JA KASAARIÄLYMYSTÖN LUONTEESTA

3. LUKU: KASAARIEN VALLANKAAPPAUS VENÄJÄLLÄ

4. LUKU: ISRAELIN SYNTY

5. LUKU: ISRAEL UHKANA MAAILMANRAUHALLE

6. LUKU: KASAARIEN DIKTATUURIOPPI

7. LUKU: VALTIOTERRORISTIT USA JA ISRAEL

8.LUKU: PALESTIINALAISTEN TAISTELU OLEMASSAOLOSTA

9. LUKU: VENÄJÄN HALLITSIJAT

10. LUKU: KETKÄ OVAT TODELLISIA RIKOLLISIA?

11. LUKU: KANSAINVÄLINEN TUTKINTAELIN PERUSTETTAVA

12. LUKU: SIONISTIEN SOTA IRAKIA VASTAAN

13. LUKU: POLIITTISTA FARSSIA

14. LUKU: KASAARIELIITIN KANSAINVÄLINEN VALTA

15. LUKU: NATO-JÄSENYYDEN HAITAT SUOMELLE

16. LUKU: SALAISEN 300:N KOMITEAN MAAILMANVALTA

17. LUKU: KUINKA TSAARI NIKOLAI II JA HÄNEN PERHEENSÄ MURHATTIIN

18. LUKU: TERVE JA EPÄTERVE SUVAITSEVAISUUS

19. LUKU: IHMISEN EVOLUUTIO-OPPI ROSKAKORIIN

20. LUKU: MIKSI HENKISET OPIT JA TEORIAT EIVÄT OLE YLEISESTI TIEDOSSA?

21. LUKU: AVIOLIITTO JA AVIORAKKAUS

22. LUKU: RAAMATUN KIRJOJA TULEE TULKITA SYMBOLISESTI

23. LUKU: LUTERILAISEN KIRKON KYMMENEN KÄSKYN TULKINTA JA UUDEN KIRKON SELITYS

24. LUKU: MIKSI AIKAMME KRISTIKUNNASSA EI OLE AITOA USKONTOA JA KIRKKOA?

25. LUKU: TAHTO JA AJATTELU. MISSÄ NE SIJAITSEVAT?

26. LUKU: EPÄJATKUVIEN ASTEIDEN FILOSOFIAA

27. LUKU: IHMISEN TILAT HENKISESSÄMAAILMASSA

28. LUKU: IKUISEN ELÄMÄN LAATU ON SUHTEESSA KÄSKYJEN NOUDATTAMISEEN

29. LUKU: VANHOJEN KRISTILLISTEN KIRKKOJEN TUHOUTUMINEN

30. LUKU: ”HOLOCAUST”

31. LUKU: AUSCHWITZ AUKEAMAN KERTOMAA

KIRJALLISUUS & SIVUSTOT: Tärkeitä sivustoja ja kirjakauppoja

7. LUKU: VALTIOTERRORISTIT USA JA ISRAEL

USA ei ole itsenäinen valtio vaan kasaarieliitin käsikassara, jonka avulla he surmaavat Israelin vihollisia ja suorittavat maailmanvalloitustaan harjoittamalla valtioterrorismia.

 

Ihmeellinen sana tuo terrorismi. Siitähän ei syytetä kaikkia tekojen mukaan tasapuolisesti, vaan sen mukaan, kuka siihen on syyllistynyt? Näin on myös USA:n kohdalla. USA on teurastanut kasaariälymystöön kuuluvien toimesta kymmeniä miljoonia ihmisiä eikä sitä aseteta vastuuseen terrorismista eikä USA:ta alisteta YK:n asetarkastusten kohteeksi. Puhumattakaan siitä, että USA:n pitäisi tuhota hirvittävä asearsenaalinsa. Asetarkastus ja niiden tuhoaminen sekä taloussaarto olisivat USA:lle enemmän kuin paikallaan ja nämä edellämainitut toimet olisivat ennen kaikkea paikallaan kohdistettuna Israeliin.

USA:n entinen ulkoministeri Henry Kissinger on aikamme vaikutusvaltaisin kasaari, siis tavallaan kasaarien kuningas. Kissinger johtaa kasaarien salaista eliittiä kuten myös ns. Bilderberg-ryhmää, joka on vapaamuurarien taustavoima. Näin kasaarit ovat toimineet Kissingerin ohjauksessa USA:ta hyväksi käyttäen mm. seuraavissa tapauksissa: USA:n pommitukset Pohjois-Vietnamin suoja-alueilla Kambodzassa, jossa oli kommunistien tukikohta. Nämä pommitukset olivat laittomia, sillä niiltä puuttui kongressin suostumus. Pohjois-Vietnamin murhapommituksia Kissinger suunnitteli mm. eversti Sittonin kanssa. Kissinger valitsi itse pommitusten kohteet. Nixonin vetäessä pois amerikkalaisia joukkoja Kambodzeasta, alkoi Kissinger suunnitella raakoja pommituksia Pohjois-Vietnamiin esittääkseen etelä-Vietnamille USA:n sotilaallisen voiman. Indonesian hallitus koki kommunistisen itä-Timorin uhaksi, siksipä se suoritti pommi-iskuja itä-Timoriin Nämä pommitukset tapahtuivat täysin USA:n sotilaallisella tuella. Kissinger antoi luvan hyökkäykselle itä-Timoriin Indonesian Presidentti Shuhartolle. Ilman USA:n tukea ei tätä hyökkäystä olisi tapahtunut. Yhdysvaltojen suuryritykset, siis kasaarimafian eliitti, koki Chilen demokraattisen hallituksen uhkaksi, sillä he pelkäsivät sen heikentävän USA:n suuryritysten taloudellista valtaa. Tästä syystä USA:n kasaarit Kissingerin välityksellä CIA:ta apuna käyttäen tuhosivat Chilen demokraattisen hallituksen nostamalla diktaattori Augusto Pinochetin valtaan. Kissinger murhautti CIA:n välityksellä Chilen kenraalin Scneiderin, sillä hän oli demokraattisen hallituksen puolella.

Tässä yhteydessä mainittakoon, että Jumala on paljastanut Emanuel Swedenborgin kautta Taivaallisen Oppinsa, jossa paljastuu Jumalan Sanan henkinen eli sisäinen merkitys. Tähän Taivaalliseen Oppiin perustuu Uusi Kirkko eli Uusi Jerusalem, joka tunnustaa Jeesuksen Kristuksen taivaan, maan ja koko maailmankaikkeuden sekä niihin liittyneiden henkisten maailmojen yhdeksi ja ainoaksi Jumalaksi ja muodostaa Jumalan Kymmenestä Käskystä elämän ainoan ohjenuoran niin sisäisessä kuin ulkoisessakin mielessä.

Taivaalliseen Oppiin perustuva Uusi Jerusalem vastaa taivasta maan päällä ja toisaalta kasaarijuutalaisten tuhotoiminta Rothschildien pankkien muodossa vastaa alimpia helvettejä. Tämä edellä mainittu pohjautuu taivaan ja helvetin väliseen tasapainoon luonnollisessa maailmassa, sillä taivaan ja helvetin keskinäinen tasapaino vallitsee myös henkimaailmassa. Edellä kuvattujen traagisten tapahtumien lisäksi monet muut sodat ja vallankumoukset ovat olleet kasaaripankkien kuten Rothschildien ja Warburgien aikaansaamia. Kasaaripankit ovat tukeneet taloudellisesti mm. Ranskan suurta vallankumousta, jo alussa mainittua Venäjällä tapahtunutta vallankaappausta, Amerikan sisällissotaa, Espanjan sisällissotaa, ensimmäinen ja toinen maailmansota. Toisessa maailmansodassa USA räjäytti atomipommin Hirosimassa ja Nagasakissa: noin 100 000 ihmistä sai surmansa ja jälkisäteilystä koitui suunnatonta kärsimystä. Kasaaripankit ovat tukeneet toisen maailmansodan jälkeiseltä ajalta USA:n ja Israelin sotia ja lähes jokaista sisällissotaa, joita ei tietenkään ole synnyttänyt suoranaisesti kasaarien toiminta, mutta jokaista on kasaarien toiminta kuitenkin auttanut.

On huomattava, että kasaarieliitin - eli kansainvälisen sionismin - toimesta Venäjän vallankumouksen aikana ja kasaarien luoman Neuvostoliiton ansiosta sekä kasaaripyrkyrien käyttämien käsikassaroiden USA:n, Britannian ja Nato:n välityksellä on saanut surmansa teurastuksen tuloksena ainakin 80 miljoonaa ihmistä. Näistä uhreista on suurin osa viattomia siviilejä: naisia, lapsia ja vanhuksia. Ja nämä uhrit vain sen vuoksi, että kansainväliset kasaarisionistit saavuttaisivat täydellisen hallinnan planeetallamme. Juuri tämän tähden Israelista yritetään luoda entistä suurempi sotilasmahti Lähi-idässä.

Seuraavaksi hieman USA:n keskuspankista ja USA:n sotasuunnitelmista Irakia vastaan. Kasaarieliitin jäsenet omistavat tai valvovat kaikkia USA:n tiedotusvälineitä. Kaikki suurimmat tv- ja radioyhtiöt, elokuvatuottajat, sanomalehdet, aikakauslehdet, kirjankustantajat ja uutistoimistot ovat heidän hallinnasssaan.

Tähän edellä mainittuun on voimakkaasti vaikuttanut kasaari-Rotshildien koronkiskontaan perustuva pankkilaitos, joka on väärentänyt planeettamme rahatalouden orjuuttaen lähes kaikki kansat. Warbugit, jotka ovat samaa rotua kuin Rotshildit, ovat myös kunnostautuneet kansainvälisen pankkitoimintaan sisältyvässä laillisessa ryöstelyssä ja petoksissa. Tästä hyvänä esimerkkinä olkoon USA:n keskuspankki The Federal Reserve, mikä on alussa mainitun valtaeliitin kansainvälisten pankkien omistuksessa. Laki USA:n keskuspankista oli kasaarivaltaeliittiin kuuluvan Paul Warburgin kehitelmä, joka hyväksyttiin joulukiireiden aikaan v. 1913. Tämän petollisen lain ansiosta USA:n valtiosta tuli velallinen. Nykyisin tuo velka käsittää tähtitieteellisiä summia kasaaripankeille, jotka eivät tee muuta kuin painattavat ja lainaavat rahaa USA:lle ja muille valtioille.

Tähän samaan kasaarieliittiin kuuluva harvainvalta yritti saada kansainvälisen suostumuksen suurhyökkäykselleen Irakiin. Yhdysvaltojen presidenttiä Georg Bushia ja Britannian pääministeriä Tony Blairia hyväksikäyttäen valtaeliitti yritti epätoivoisesti vakuuttaa, että Irak muka muodostaaa uhan Lähi-idän alueelle ja koko maailmalle, vaikka vain Venäjä ja Kiina voivat muodostaa vakavasti otettavan sotilaallisen vastuksen USA:lle.

Tämä Irakin uhkakuvan lietsominen on tietysti vain hämäystä, sillä Irakin näennäistä uhkaa hyväksikäyttäen - USA:n ja Britannian avulla - New Yorkin kasaarijuutalaiset tahtovat suorittaa hävitysiskut Irakiin varmistaakseen Israelin sotilaallisen suurmahdin Lähi-idässä, koska sillä on oleellinen merkitys kasaarien maailmanvalloituksessa. Iskut Irakiin antavat tilaisuuden laajentaa sotatoimet maailmanlaajuiseksi suursodaksi. USA iskisi silloin esim. Iraniin, Pohjois-Koreaan, Syyriaan, Sudaniin jne.

Tämän valtaeliitin päämääränä on nimittäin lähes kaikkien maiden ydinaseiden sekä kemiallisten ja biologisten aseiden tuhoaminen. Siten Israelista tulisi mahtavan aseistuksensa avulla (yli 2000 neutronipommia sekä kemiallisia ja biologisia aseita) planeettamme hirmuvaltias. Niinpä tämän valtaeliitin hallinnassa olevat aidot rosvovaltiot USA ja Israel ovat suurin uhka koko maailmalle. Yleinen väittämä on se, että USA:n hyökkäysintoon mm. Irakia vastaan vaikuttaa öljy. Mainittakoon näin luulevien mieliksi, että osasyynä on myös öljy, mutta ei niinkuin yleisesti kuvitellaan, vaan siten, että USA:ta hallinnassaan pitävä kasaariaateli haluaa kahmia myöskin taloudellista valtaa.

Tiivistettynä voidaan sanoa, että kasaarieliitti on hyvin organisoitunut, rikollismafiaan verrattava ryhmä, jonka päämääränä on Talmudin oppien mukaisesti maailman valloittaminen, kristittyjen tuhoaminen ja kaikkien kansojen orjuuttaminen. Instrumentteina edellä kuvattujen päämäärien saavuttamiseksi kasaarieliitti on käyttänyt kansainväliseen petokseen perustuvaa koronkiskontaa, mediavaltaa, sotien lietsontaa ja niiden tukemista taloudellisesti sekä raakaa puolustuskyvyttömiin kohdistuvaa terroria.

Yllä olevissa luvuissa on esitetty kritiikkiä kasaarijuutalaisten toimista. Tämä arvostelu ei kuitenkaan kohdistu kasaarien eli juutalaisten rotuun, vaan kansainväliseen kasaarijuutalaisten eliittiin ja heidän johtamiinsa salajärjestöihin, esim. vapaamuurarijärjestöön, juutalaiseen vapaamuurarijärjetöön B´nai B´rith:iin jne.

Mainittakoon, että juutalaiseen vapaamuurarijärjestöön hyväksytään vain juutalaisia, mutta juutalaiset voivat olla jäseninä myös muissa vapaamuurarijärjestöissä. Juuri tähän perustuu juutalaisten valta vapaamuurarijärjestössä. Kasaarijuutalaisten eliitti ja heidän johtajansa ovat syyllistyneet sotarikoksiin ja rikoksiin ihmiskuntaa vastaan. Heidän paikkansa tulisi olla kansainvälisessä rikostuomioistuimessa syytettyjen penkillä.