SISÄLLYS

Etusivu

1. LUKU: AIKA ON VÄHISSÄ

2. LUKU: JUUTALAISTEN JA KASAARIÄLYMYSTÖN LUONTEESTA

3. LUKU: KASAARIEN VALLANKAAPPAUS VENÄJÄLLÄ

4. LUKU: ISRAELIN SYNTY

5. LUKU: ISRAEL UHKANA MAAILMANRAUHALLE

6. LUKU: KASAARIEN DIKTATUURIOPPI

7. LUKU: VALTIOTERRORISTIT USA JA ISRAEL

8.LUKU: PALESTIINALAISTEN TAISTELU OLEMASSAOLOSTA

9. LUKU: VENÄJÄN HALLITSIJAT

10. LUKU: KETKÄ OVAT TODELLISIA RIKOLLISIA?

11. LUKU: KANSAINVÄLINEN TUTKINTAELIN PERUSTETTAVA

12. LUKU: SIONISTIEN SOTA IRAKIA VASTAAN

13. LUKU: POLIITTISTA FARSSIA

14. LUKU: KASAARIELIITIN KANSAINVÄLINEN VALTA

15. LUKU: NATO-JÄSENYYDEN HAITAT SUOMELLE

16. LUKU: SALAISEN 300:N KOMITEAN MAAILMANVALTA

17. LUKU: KUINKA TSAARI NIKOLAI II JA HÄNEN PERHEENSÄ MURHATTIIN

18. LUKU: TERVE JA EPÄTERVE SUVAITSEVAISUUS

19. LUKU: IHMISEN EVOLUUTIO-OPPI ROSKAKORIIN

20. LUKU: MIKSI HENKISET OPIT JA TEORIAT EIVÄT OLE YLEISESTI TIEDOSSA?

21. LUKU: AVIOLIITTO JA AVIORAKKAUS

22. LUKU: RAAMATUN KIRJOJA TULEE TULKITA SYMBOLISESTI

23. LUKU: LUTERILAISEN KIRKON KYMMENEN KÄSKYN TULKINTA JA UUDEN KIRKON SELITYS

24. LUKU: MIKSI AIKAMME KRISTIKUNNASSA EI OLE AITOA USKONTOA JA KIRKKOA?

25. LUKU: TAHTO JA AJATTELU. MISSÄ NE SIJAITSEVAT?

26. LUKU: EPÄJATKUVIEN ASTEIDEN FILOSOFIAA

27. LUKU: IHMISEN TILAT HENKISESSÄMAAILMASSA

28. LUKU: IKUISEN ELÄMÄN LAATU ON SUHTEESSA KÄSKYJEN NOUDATTAMISEEN

29. LUKU: VANHOJEN KRISTILLISTEN KIRKKOJEN TUHOUTUMINEN

30. LUKU: ”HOLOCAUST”

31. LUKU: AUSCHWITZ AUKEAMAN KERTOMAA

KIRJALLISUUS & SIVUSTOT: Tärkeitä sivustoja ja kirjakauppoja

12. LUKU: SIONISTIEN SOTA IRAKIA VASTAAN

Kansainvälistä valtaa nauttiva sionistiälymystö halusi raivata Irakin pois Israelin tieltä tulevaisuutta ajatellen. Irakin miehitys on myös porttina laajamittaisille kansainvälisille sotatoimille.

USA ja Britannia ovat nyt miehittäneet Irakin. Hyökkäykselle Irakiin esitettiin tekosyynä terrorismin vastaista sotaa ja sitä, että Irak olisi muka uhka Lähi-idän ja koko maailman rauhalle oletettujen kemiallisten ja biologisten aseidensa ansiosta. USA:n ja Britannian esittämät uhkatekijät eivät pitäneet paikkaansa, sillä mitään joukkotuhoaseita ei Irakista löytynyt. Todellinen syy Irakiin hyökkäämiselle oli se, että USA:ta hallitseva sionistieliitti (kasaarieliitti) koki Irakin uhkaksi Israelille tulevaisuutta ajatellen. Ajateltiin, että Irakin miehitys varmistaisi Israelin sotilaallisen ylivoiman Lähi-idässä.

Irakin miehitys sisältyy myös sionistieliitin maailmanvalloitusohjelmaan, missä Israelin vihollisia yritetään tuhota sotilaallisesti maailman voimakkaimman valtion - USA:n - avulla. Käsikassarana käytetään myös Britanniaa ja Natoa. Kansainvälisen sionistieliitin seuraavat uhrit ovat Iran, Syyria, Sudan ja Pohjois-Korea, joiden sotilaallisen kehityksen kansainväliset juutalaiset ovat päättäneet murskata. Libya oli myös listalla, mutta päätti antautua ja luopui ydinasekehityksestä. Irakiin hyökkäyksellä oli myös tarkoituksena yllyttää islamistinen maailma vastaiskuihin EU-maita ja USA:ta vastaa. Mikäli ns. terrori-iskut lisääntyvät saavat tällöin sionistiälymystö tekosyyn valjastaa liittolaisensa laajamittaisempiin sotatoimiin.

Mikäli Israelin valtiota ei nujerreta ja kansainvälistä sionismiä ei pysäytetä USA:ssa ja Euroopassa, johtaa se väistämättä kolmanteen maailman sotaan. Sionistieliitin hallinnassa olevat aidot rosvo-terrorivaltiot USA ja Israel muodostavat todellisen uhan maailman rauhalle ja kansojen olemassaololle.

Sionismi: Sionismi on kansainvälistenjuutalaisten perustama poliittinen liike (vaikka toimii uskonnon varjolla), jonka päämääränä on juutalaisen (kasaarit) rodun ylivalta planeetallamme. Sionistien kansainvälinen valta näkyy selvimmin USA:ssa ja USA:n ja Israelin suhteissa. Israel nauttii USA:n sotilaallista, taloudellista ja poliittista tukea, riippumatta siitä millaisiin hirmutekoihin Israel syyllistyy. Kasaarijuutalaisten pankit omistavat USA:n keskuspankin (Federal Reserve), joka huolehtii dollarien painatuksesta ja lainaa kyseiset rahat USA:n valtiolle. Tämän ansiosta kasaaripankit nauttivat valtavista tuloista riistäen USA:n valtiota.

Kasaarit; turkkilais-mongolinen kansa, jonka luomaan suurvaltaan keskiajan alkupuolella kuului suuri osa et. ja it. Venäjää. Kasaarit kääntyivät talmudismiin, toisin sanoen juutalaisuuteen, 700-luvulta alkaen, siten tätä turkkilais-mongolista kasaarikansaa alettiin kutsua väärin juutalaisiksi. Harvinaisuutena, tästä kasaarien alkuperästä on maininta otavan suuressa ensyklopediassa vuodelta 1982.

Myös juutalainen tietosanakirjan mukaan ns. itäjuutalaiset (askenasim) polveutuvat kasaareista. Sefardijuutalaiset polveutuvat osittain Espanjaan muuttaneista kasaareista ja osittain Espanjaan muuttaneista Palestiinan juutalaisista. Mainittakoon myös, että kasaarien alkuperältään kasaarien osuus on juutalaisesta väestöstä noin 90%.