SISÄLLYS

Etusivu

1. LUKU: AIKA ON VÄHISSÄ

2. LUKU: JUUTALAISTEN JA KASAARIÄLYMYSTÖN LUONTEESTA

3. LUKU: KASAARIEN VALLANKAAPPAUS VENÄJÄLLÄ

4. LUKU: ISRAELIN SYNTY

5. LUKU: ISRAEL UHKANA MAAILMANRAUHALLE

6. LUKU: KASAARIEN DIKTATUURIOPPI

7. LUKU: VALTIOTERRORISTIT USA JA ISRAEL

8.LUKU: PALESTIINALAISTEN TAISTELU OLEMASSAOLOSTA

9. LUKU: VENÄJÄN HALLITSIJAT

10. LUKU: KETKÄ OVAT TODELLISIA RIKOLLISIA?

11. LUKU: KANSAINVÄLINEN TUTKINTAELIN PERUSTETTAVA

12. LUKU: SIONISTIEN SOTA IRAKIA VASTAAN

13. LUKU: POLIITTISTA FARSSIA

14. LUKU: KASAARIELIITIN KANSAINVÄLINEN VALTA

15. LUKU: NATO-JÄSENYYDEN HAITAT SUOMELLE

16. LUKU: SALAISEN 300:N KOMITEAN MAAILMANVALTA

17. LUKU: KUINKA TSAARI NIKOLAI II JA HÄNEN PERHEENSÄ MURHATTIIN

18. LUKU: TERVE JA EPÄTERVE SUVAITSEVAISUUS

19. LUKU: IHMISEN EVOLUUTIO-OPPI ROSKAKORIIN

20. LUKU: MIKSI HENKISET OPIT JA TEORIAT EIVÄT OLE YLEISESTI TIEDOSSA?

21. LUKU: AVIOLIITTO JA AVIORAKKAUS

22. LUKU: RAAMATUN KIRJOJA TULEE TULKITA SYMBOLISESTI

23. LUKU: LUTERILAISEN KIRKON KYMMENEN KÄSKYN TULKINTA JA UUDEN KIRKON SELITYS

24. LUKU: MIKSI AIKAMME KRISTIKUNNASSA EI OLE AITOA USKONTOA JA KIRKKOA?

25. LUKU: TAHTO JA AJATTELU. MISSÄ NE SIJAITSEVAT?

26. LUKU: EPÄJATKUVIEN ASTEIDEN FILOSOFIAA

27. LUKU: IHMISEN TILAT HENKISESSÄMAAILMASSA

28. LUKU: IKUISEN ELÄMÄN LAATU ON SUHTEESSA KÄSKYJEN NOUDATTAMISEEN

29. LUKU: VANHOJEN KRISTILLISTEN KIRKKOJEN TUHOUTUMINEN

30. LUKU: ”HOLOCAUST”

31. LUKU: AUSCHWITZ AUKEAMAN KERTOMAA

KIRJALLISUUS & SIVUSTOT: Tärkeitä sivustoja ja kirjakauppoja

8. LUKU: PALESTIINALAISTEN TAISTELU OLEMASSAOLOSTA

Kasaariälymystön eräs näkyvistä kansainvälisen vallan tunnusmerkeistä on maailmanlaajuinen joukkoviestinnän hallinta ja omistus. Sen syytämän valheellisen propagandan uhreja ovat muiden lisäksi ns. Israelin ystävät, jotka hyväksyvät kaiken mitä Israel tekee. Israelin ystävät syyttävät Palestiinan arabeja terroristeiksi, vaikka kysymyksessä on puolustustaistelu Israelin valtioterrorismiä vastaan. Mutta miksi nämä "katalat" palestiinalaiset puolustavat itseään eivätkä alistu tapettaviksi kuten teuraskaritsat? Miksi he eivät ole alistuneet kaikkiin juutalaishallinnon vääryyksiin? Näistä asiantiloista muutamia esimerkkejä.

Kasaariälymystön eräs näkyvistä kansainvälisen vallan tunnusmerkeistä on joukkoviestinnän hallinta ja omistus. Tämän valheellisen propagandan uhreja ovat ns. Israelin ystävät, jotka hyväksyvät kaiken mitä Israel tekee riippumatta siitä, mitä se tekee. Israelin ystävät syyttävät rajoittuneisuudessaan Palestiinan arabeja terroristeiksi, vaikka kysymyksessä on paremminkin puolustustaistelu maanryöstäjiä, siis Israelin harjoittamaa terrorismia vastaan. Mutta miksi nämä "katalat" palestiinalaiset puolustavat itseään eivätkä alistu tapettavaksi kuin teuraskaritsat, ja miksi he eivät ole voineet noudattaa kaikkia juutalaishallinnon esittämiä sopimuksia. Tästä muutama esimerkki:

Ensinnäkin Oslon sopimuksessa 1993 käytettiin ns. Allonin suunitelmaa, joka oli yksi Israelin työväenpuolueen johtavan poliitikon, Yigal Allon esittämä vuoden 1967 sodan jälkeen. Allonin suunitelmaa ja Oslon "rauhanprosessia" yhdistävä perusajatus on seuraavanlainen: Israelin on saatava hallintaansa mahdollisimman paljon vallattuja palestiinalaisalueita ja mahdollisimman vähän palestiinalaisia.

Tämän kaltainen sopimus olisi vain antanut laillisen oikeuden juutalaisvaltiolle ryöstää palestiinalaisalueita. Palestiinalaisten olisi ollut silloin tyytyminen omaan valtioon alueella, joka on vain 22 prosenttia maailmansotien välisen brittiajan Palestiinasta. Tämän kaltaista sopimusta palestiinalaisten johto ei tietenkään voinut allekirjoittaa. Sen allekirjoittaminen oli määrä tapahtua Camp Davidissa kesällä 2000. Se ei voinut allekirjoittaa sitä siksi, että Israelin silloinen pääministeri Ehud Barak vaati Arafatilta allekirjoitusta julistukseen, jossa tämä olisi ilmoittanut Israelin ja palestiinalaisen välisen konfliktin päättyneeksi.

Mikäli Arafat olisi allekirjoittanut tämän, olisivat palestiinalaiset hyväksyneet tilanteen, missä Israel ja suuniteltun Palestiinan rajat olisivat olleet epäselvät. Se olisi merkinnyt diplomatian tuntuvaa rajoittamista. Tällöin palestiinalaiset eivät olisi voineet vedota esim. YK:n päätöslauselmiin, joiden mukaan palestiinalaiset ovat kansa vailla itsemääräämisoikeutta. Tosiasia on että Israelin harjoittama "rauhanprosessi" palestiinalaisten kanssa on ollut vain pelkkää farssia eli ajan pelaamista siirtokuntien rakentamista varten. Vastatkaamme nyt siihen kasaariälymystön aivopesemien tietämättömien ihmisten ihmettelyyn, miksi arabit eivät lopeta "terrorismiaan"? Tähän voidaan vastata selvästi. Nimittäin sionistijohtajat ryöstivät palestiinalaisten kotimaan. Israel on pelkästään arabeihin suunnatun terrorismin hedelmä, missä terrorissa käytettiin apuna murhia ja valheita. Israelin valtiolla ei ole minkäänlaisia oikeuksia olemassaoloonsa. Juutalaishallitukset ovat olemassaolonsa aikana asuttaneet juutalaissiirtolaisilla Länsirantaa ja Gazaa ja niihin vuonna 1967 liitettyjä palestiinalaisalueita. Näiden juutalaishallitusten kuten myös Ariel Sharonin hallituksen rikoslista on erittäin pitkä. Näihin rikoksiin sisältyy mm. laiton asuttaminen, maanryöstö, kansanmurha, kidutus, karkoitus, kaupunkien ja kylien eristäminen, talojen räjäyttäminen, oliivi- ja hedelmätarhojen tuhoaminen jne. Toisin sanoen fasistinen juutalaishallinto on luonut palestiinalaisille keskitysleiriolosuhteet heidän omaan kotimaahansa. Nyt Sharon odottaa tilaisuutta palestiinalaiskysymyksen lopullliseen ratkaisuun. Palestiinalaisilla on oikeus ja velvollisuus puolustaa itseään maanryöstäjää ja miehittäjää vastaan, mutta heillä ei ole riittävästi voimaa, sillä sionistien hallinnassa oleva jättivaltio USA tukee jatkuvasti sotilaallisesti ja taloudellisesti Israelia.

Itse asiassa Israel oli jo 80-luvulla kykenevä tuhoamaan koko Lähi-idän, koska sen omistuksessa oli jo tuolloin esim. israelilaisen Mordechai Vanunun mukaan 100 ... 200 ydinpommia ja Israel kehitti myös lämpöydinaseita ja neutronipommeja. Tuo oli siis 80-luvulla. Me tiedämme, että tänä päivänä Israel on yksi voimakkaimista ydinasevaltioista, kenties voimakkain ainakin neutronipommeissa laskettuna, joten kasaariäly,imystön ahneen ja vallanhaluisen luonteen tuntien voidaan sanoa, että Israel ja kasaariälymystön käsikassarat USA ja Britannia ovat todellakin uhka kansojen olemassaololle planeetallamme. Syy siihen, että Israelin ydinaseisiin ei puututa on se, että kasaariälymystö hallitsee täysin USA:ta ja nauttii lähes totaalista kansainvälistä valtaa. USA liittolaisineen varjelee Israelia myös ydinasetarkastuksilta.

Tänä päivänä Marxia vastaava hengenheimolainen on valtiotieteilijä Zbigniew Brzezinski, jonka luoma moderni diktatuurioppi voittaa kauheudessaan Marxismin. Tämä oppi perustuu sille, että koko planeettaamme ohjaa, valvoo ja hallitsee eräänlainen "älymystö." Tämän älymystön tai eliittin toimintaa ei rajoita tavanomaiset arvot. Sille on moderni mielipiteenmuokkaustekniikka korvaamaton seikka,

(Z. Brzezinski: Between Two Ages).

Esimerkkinä tällaisen diktatuuriopin mukaisesta "eliitin" toiminnasta mainittakoon ns. Bilderberg-ryhmän jäsenet, vapaamuurarijärjestön ylinjohdon, CFR:n (The Council of Foreign Relations) ja TC:N (The Trialateral Comission). Kaikkien tämän kaltaisten ryhmien yläpuolella on kuitenkin kasaarien salainen ylimystö, joka muodostuu kasaarijuutalaisesta (joita kutsutaan juutalaisiksi) vapaamuurarijärjestöstä (B´nai B´rith:tä) ja sen taistelujärjestöstä (ADL:tä) sekä pankkiirisuvuista kuten Rothschildeista ja Warburgeista, johtavista rabbiineista sekä muusta kasaariälymystöstä. Kasaariälmystö on mestarillinen käyttämään salaista valtaa toisin sanoen harjoittamaan tieteellistä valehtelua (mielipiteenmuokkaustekniikka) Tästä hyvänä esimerkkinä on vuoden 1999 Jugoslavian pommitukset, jotka olivat pelkästään kasaarieliitin operoima aikaansaannos. Nimittäin KLA (Kosovo Liberation Army) ei ollutkaan albaanien, vaan CIA:n ja Mossadin (Israelin tiedustelupalvelu) luoma ja rahoittama järjestö, jonka avulla kasaarieliitti lietsoi levottomuudet Balkanilla. Huomattakoon, että Venäjä Jugoslavian läheisenä ystävänä ei puuttunut Venäjän juutalaisvainoihin (siis kasaarivainoihin), vaikka kasaarieliitti oli sitä vaatinut Venäjältä. Tästä syystä pommitetiin Jugoslaviaa yksitoista viikkoa kostoksi Venäjälle ja samalla eliminoitiin Venäjän ystävävaltio, josta olisi ollut Venäjälle hyötyä myös sotilaallisessa mielessä. Toisena syynä Jugoslavian pommituksille oli se, että Jugoslavia ei ollut niin voimakkaasti kasaarieliitin hallinnassa kuin lähes kaikki muut valtiot lukuun ottamatta Irania, Syyriaa, Sudania ja Pohjois-Koreaa. Jugoslavian pommituksilta puuttui kansainvälinen oikeutus, massamedian avulla johdonmukaisilla valheilla muokattiin serbivihamielinen ilmapiiri USA:ssa ja Euroopassa. Albaanien ja serbien väliset neuvottelut johdettiin umpikujaan juutalaisen Richard Holbrooken avulla Näin sai maailman voimakkain sotakoneisto NATO suorittaa terrori-iskut pientä Jugoslaviaa vastaan. Operaation johtajana toimi kenraali Wesley Clark, joka on myös perimältään kasaarirotua.

Selvennös Venäjän kasaarijuutalaisten vainoihin: venäläisillä on ollut syytä vihata kasaareja, jotka tuhosivat keisarikunnan ja muodostivat siitä kasaariälymystön diktatuurin; kaiken kukkuraksi kasaarikeinottelijat ryöstivät pääomat luhistuneesta Neuvostoliitosta. Muita kasaarieliitin suorittamia tieteellisen valehtelun mestarinäytöksiä ovat esim. USA:n ja Britannian terrori-sota Irakiin. Irak ei nimittäin ollut vielä ennen viimeisintä USA:n ja Britannian hyökkäystä tehokkaasti kasaarieliitin hallinnassa. Tämä kuuluu sarjaan "terrorisminvastainen taistelu."