SISÄLLYS

Etusivu

1. LUKU: AIKA ON VÄHISSÄ

2. LUKU: JUUTALAISTEN JA KASAARIÄLYMYSTÖN LUONTEESTA

3. LUKU: KASAARIEN VALLANKAAPPAUS VENÄJÄLLÄ

4. LUKU: ISRAELIN SYNTY

5. LUKU: ISRAEL UHKANA MAAILMANRAUHALLE

6. LUKU: KASAARIEN DIKTATUURIOPPI

7. LUKU: VALTIOTERRORISTIT USA JA ISRAEL

8.LUKU: PALESTIINALAISTEN TAISTELU OLEMASSAOLOSTA

9. LUKU: VENÄJÄN HALLITSIJAT

10. LUKU: KETKÄ OVAT TODELLISIA RIKOLLISIA?

11. LUKU: KANSAINVÄLINEN TUTKINTAELIN PERUSTETTAVA

12. LUKU: SIONISTIEN SOTA IRAKIA VASTAAN

13. LUKU: POLIITTISTA FARSSIA

14. LUKU: KASAARIELIITIN KANSAINVÄLINEN VALTA

15. LUKU: NATO-JÄSENYYDEN HAITAT SUOMELLE

16. LUKU: SALAISEN 300:N KOMITEAN MAAILMANVALTA

17. LUKU: KUINKA TSAARI NIKOLAI II JA HÄNEN PERHEENSÄ MURHATTIIN

18. LUKU: TERVE JA EPÄTERVE SUVAITSEVAISUUS

19. LUKU: IHMISEN EVOLUUTIO-OPPI ROSKAKORIIN

20. LUKU: MIKSI HENKISET OPIT JA TEORIAT EIVÄT OLE YLEISESTI TIEDOSSA?

21. LUKU: AVIOLIITTO JA AVIORAKKAUS

22. LUKU: RAAMATUN KIRJOJA TULEE TULKITA SYMBOLISESTI

23. LUKU: LUTERILAISEN KIRKON KYMMENEN KÄSKYN TULKINTA JA UUDEN KIRKON SELITYS

24. LUKU: MIKSI AIKAMME KRISTIKUNNASSA EI OLE AITOA USKONTOA JA KIRKKOA?

25. LUKU: TAHTO JA AJATTELU. MISSÄ NE SIJAITSEVAT?

26. LUKU: EPÄJATKUVIEN ASTEIDEN FILOSOFIAA

27. LUKU: IHMISEN TILAT HENKISESSÄMAAILMASSA

28. LUKU: IKUISEN ELÄMÄN LAATU ON SUHTEESSA KÄSKYJEN NOUDATTAMISEEN

29. LUKU: VANHOJEN KRISTILLISTEN KIRKKOJEN TUHOUTUMINEN

30. LUKU: ”HOLOCAUST”

31. LUKU: AUSCHWITZ AUKEAMAN KERTOMAA

KIRJALLISUUS & SIVUSTOT: Tärkeitä sivustoja ja kirjakauppoja

30. LUKU: ”HOLOCAUST”

Miksi ”holocaust” on niin pyhä asia, ettei sitä kohtaan saisi esittää mitään tieteellistä tai muuta kritiikkiä? Esim. Saksassa, Itävallassa, Israelissa ja eräissä muissa maissa on kielletty lakisääteisesti totuuden puhuminen. Niissä on nimittäin laki, joka kieltää 6 miljoonan. juutalaisen joukkotuhon kieltämisen. Miksi tämän asian ympärille on kudottu suojaava sädekehä? Siksi, että holocaust on kasaarisionistien poliittinen propaganda-ase, jonka ansiosta on kerätty sionisteille suunnattomasti sympatiaa ja rahaa. Väitteet 6 miljoonasta tuhotusta juutalaisesta natsien keskitysleireillä ovat maailmanhistorian tuottoisin ja törkein valhe, jolla juutalaiset ovat tehneet tähtitieteellisen summan rahaa ja Euroopan kansat syyllisyydentuntoisiksi. Holocausin ympärille on siten luotu kritiikin estävä suoja, jonka arvostelu on ikäänkuin pyhäinhäväistys – tabu.

Mainittakoon,että kasaarisionistit olisivat salajärjestöineen pystyneet helposti estämään Adolf Hitlerin Suur-Saksa tavoitteet. Mutta he eivät halunneet, sillä he tarvitsivat propaganda-aseen ja juutalaisvainot olivat tällainen ase. Tästä todisteena on mm. se, että juutalainen suurpankkiiri James P. Warburg lahjoitti Hitlerille ainakin 32 milj. dollaria. (Dr Karl Steinhauser: Huomipäivän super Neuvostoliitto 1994)

Tutkimusten mukaan tuhoamisleirit olivat työleirejä ja niissä käytetty Zyklon-kaasu oli tarkoitettu tuhoamaan pilkkukuumetta aiheuttavia täitä vaatteista, ei ihmisiä (viittaus mm. Arthur R. Butz:n teokseen "The Hoax of the Twentieth Century" USA 1977). Näitä edellä mainittuja asioita voi myös tarkistaa Venäjällä avautuneista keskitysleirien arkistoista.

Tietojeni mukaan teloittaminen USA:sa tapahtuu syaanivetyä (HCN) käyttäen. Historian mukaan natsien keskitysleireillä käytetty aine oli myös syaanivetyä (cyklon).

Teloitus USA:sa tapahtuu teräskammiossa jossa on teräksinen ovi. Syaanivedyllä on herkkyys kondensoitua kammion seinille ja teloitettavan iholle. Tämän estämiseksi on teloituskammion ja syaanivedyn lämpötilan oltava ihanteellinen. Mikäli lämpötilojen optimointi ei onnistu täytyy teloituskammio ja teloitetun ruumis pestä kloorin avulla tiivistyneestä kaasusta, tällöin tehtävän suorittava henkilökunta on varustautunut suojavaatteisiin ja hengityssuojaimiin. Kammion tuuletuskaan ei ole ongelmatonta, sillä syaanivety on ilmaa kevyempää.

Edelliseen nojautuen voidaan esittää, että koska USA:sa kyseisillä menetelmillä jo yhden ihmisen teloitus vaatii erikoisjärjestelyt ja ihanteelliset olosuhteet, on Aushwiziin verrattuna puutteellisissa olosuhteissa mainostetut joukko teloitukset mahdottomia. Natsien keskitysleireissä mainituissa kaasukammioissa ei ole todistettu olevan minkäänlaista toimivaa tuuletusta (syaanivedystä ilmaan sekoittueessaan tulee helposti räjähdys herkkää) ja lämmitysjärjestelmän puuttuessa suurin osa höyrystyneestä syaanivedystä olisi tiivistynyt kammion seiniin ja uhrien iholle. Ja koska kysymyksessä on oletetut joukkoteloitukset, jotka puutteellisista olosuhteista johtuen vaatisivat joka teloituskerran jälkeen täydellisen kammion pesun ja tuuletuksen (jo turvallisuus syistä). Se on mahdotonta kyseisissä puutteellisissa olosuteissa, sillä tiivistynyttä syaanikaasua olisi suunnaton määrä enemmän kuin yhden teloitetun tapauksessa.

Keskitysleireillä mainitun kaltaiset joukkotuhoamiset ovat mahdottomia myös siksi, että palovaarallinen syaanivety kaasun täyttämä tila on sijainnut krematorion vieressä.

Rikokseen syyllistyneen omantunnon tuskat voivat olla niin suuret, että hän ohjelmoi itsensä niin kutsuttuun syyllisyys-siirtoon, jota voidaan kutsua myös nimellä transferenssi. Tällöin syyllisen mieli kehittää teoreeman, jonka mukaan syyllisestä tulee uhri ja uhrista syyllinen. Syynä tällaiseen mielenmuokkaukseen on siis kestämätön syyllisyyden tunto.

Edellä mainittu ilmiö on myös havaittavissa laajemmassa suhteessa kuin yksilön tapauksessa. Näitä ovat mm. rikokset ihmisyyttävastaan kuten esim. USA:n, Britannian ja Israelin harjoittama valtionterrorismi, jossa nämä kyseiset valtiot asettavat uhrit syytettyjen penkille.

Syyllisyys-siirto on myös kysymyksessä ns. kansainvälisen kasaarijuutalaisorganisaation tekemissä rikoksissa ihmisyyttä vastaan. Esimerkiksi mainittakoon Robert Wiltonin tutkimukset, hän toimi 17 vuotta Lontoon times-lehden Venäjän kirjeenvaihtajana ja tuli tutkimuksissaan siihen tulokseen, että "venäläisten kansannousu Tsaaria vastaan" ei ole totta, vaan kyseessä oli kasaarijuutalaisorganisaation operoima vallankaappaus Venäjällä. Tämän hirvittävän teurastuksen tuloksena koko venäläinen sivistyneistö murhattiin. Mm. kirjailija Aleksander Solsjenitsyn arvion mukaan "juutalais"-organisaation luoman Neuvostoliiton murhanneen ainakin 60 milj. ihmistä.

Huomattakoon myös, että kasaarijuutalaisorganisaation eli kansainvälisen sionismin toimesta USA:n, Britannian ja Naton välityksellä on tuhottu myös edellisen (60 milj.) lisäksi valtava joukko ihmisiä, tässä joukossa suuri määrä lapsia ja vanhuksia.

Näiden rikosten aiheuttama syyllisyyden taakka on ollut nähtävästi niin suuri, että sionisti-johtajien toimesta on siten syntynyt ns. holocaust-propaganda, jonka mukaan rikoksen tekijöistä on tullut uhreja. Voidaankin ajatella, että holocaustilla on sen poliittisen propagandan lisäksi kyseinen edellä mainittu psykologinen tekijä.

Väitteet 6 milj. tuhotusta juutalaisesta natsien keskitysleireillä ovat ilman pätevää todistusta. Holocausin ympärille on siten kehitelty kritiikin suoja, jonka arvostelu on ikäänkuin pyhäin häväistys.

Emanuel Swedenborg kertoo myös juutalaisten helveteistä, joissa hän oli vieraillut käydessään henkien maailmassa. Hän kertoo kuinka henkien maailmassa, johon myös helvetti kuuluu parhaimmat juutalaiset asuivat kaupungeissa, joissa oli kaduilla ulosteita nilkkoihin asti (Arcana Coelestia, 940). Ulosteet ja virtsa ovat vastaavaisuuksien tieteessä ihmisen itsekkyydestä aiheutuvia pahuuksia ja vääryyksiä. Suuri osa juutalaisista eli erämaissa, joissa heidän ainoa ilonsa on silpoa, keittää ja kiduttaa kuoliaaksi jokainen tapaamansa ihminen: "He sanoivat, että he etsivät ryöstettävää. ... Vaikka he minun läsnäollessani myönsivät olevansa henkimaailmassa, he kuitenkin luulivat elävänsä ruumiillisesti. ... Näin nähtiin millainen heidän luonteensa oli, vaikka he eivät uskaltaneet paljastaa sitä maailmassa" (Arcana Coelestia, 941).