SISÄLLYS

Etusivu

1. LUKU: AIKA ON VÄHISSÄ

2. LUKU: JUUTALAISTEN JA KASAARIÄLYMYSTÖN LUONTEESTA

3. LUKU: KASAARIEN VALLANKAAPPAUS VENÄJÄLLÄ

4. LUKU: ISRAELIN SYNTY

5. LUKU: ISRAEL UHKANA MAAILMANRAUHALLE

6. LUKU: KASAARIEN DIKTATUURIOPPI

7. LUKU: VALTIOTERRORISTIT USA JA ISRAEL

8.LUKU: PALESTIINALAISTEN TAISTELU OLEMASSAOLOSTA

9. LUKU: VENÄJÄN HALLITSIJAT

10. LUKU: KETKÄ OVAT TODELLISIA RIKOLLISIA?

11. LUKU: KANSAINVÄLINEN TUTKINTAELIN PERUSTETTAVA

12. LUKU: SIONISTIEN SOTA IRAKIA VASTAAN

13. LUKU: POLIITTISTA FARSSIA

14. LUKU: KASAARIELIITIN KANSAINVÄLINEN VALTA

15. LUKU: NATO-JÄSENYYDEN HAITAT SUOMELLE

16. LUKU: SALAISEN 300:N KOMITEAN MAAILMANVALTA

17. LUKU: KUINKA TSAARI NIKOLAI II JA HÄNEN PERHEENSÄ MURHATTIIN

18. LUKU: TERVE JA EPÄTERVE SUVAITSEVAISUUS

19. LUKU: IHMISEN EVOLUUTIO-OPPI ROSKAKORIIN

20. LUKU: MIKSI HENKISET OPIT JA TEORIAT EIVÄT OLE YLEISESTI TIEDOSSA?

21. LUKU: AVIOLIITTO JA AVIORAKKAUS

22. LUKU: RAAMATUN KIRJOJA TULEE TULKITA SYMBOLISESTI

23. LUKU: LUTERILAISEN KIRKON KYMMENEN KÄSKYN TULKINTA JA UUDEN KIRKON SELITYS

24. LUKU: MIKSI AIKAMME KRISTIKUNNASSA EI OLE AITOA USKONTOA JA KIRKKOA?

25. LUKU: TAHTO JA AJATTELU. MISSÄ NE SIJAITSEVAT?

26. LUKU: EPÄJATKUVIEN ASTEIDEN FILOSOFIAA

27. LUKU: IHMISEN TILAT HENKISESSÄMAAILMASSA

28. LUKU: IKUISEN ELÄMÄN LAATU ON SUHTEESSA KÄSKYJEN NOUDATTAMISEEN

29. LUKU: VANHOJEN KRISTILLISTEN KIRKKOJEN TUHOUTUMINEN

30. LUKU: ”HOLOCAUST”

31. LUKU: AUSCHWITZ AUKEAMAN KERTOMAA

KIRJALLISUUS & SIVUSTOT: Tärkeitä sivustoja ja kirjakauppoja

9. LUKU: VENÄJÄN HALLITSIJAT

Kasaariälymystö suoritti vallankaappauksen Venäjällä ja sittemmin ryösti vielä pääomat luhistuneesta Neuvostoliitosta. Kuinka tuo anastus tapahtui? Siitä kuvaus tässä luvussa. Tässä Venäjän rosvoamisessa käytettiin välineenä mm. öljyvarojen yksityistämistä. Näin kasaariylimystö, joka omisti öljy-yhtiöitä sai tilaisuuden myydä yhtiöt ulkomaille ja kuitata huipputulot. Joidenkin arvioiden mukaan myös öljy-yhtiö Jukosin pidätetty juutalainen johtaja Hodorovski olisi käynyt neuvotteluja yhtiön myynnistä amerikkalaisille öljy-yhtiöille.

Miksi Venäjällä on esiintynyt "juutalaisten" eli kasaarien vastustusta? Venäläisillä on todellakin ollut syytä vihata kasaareja, sillä kasaariylimystö tuhosi keisarikunnan. Aihetta käsitelty näillä nettisivuilla luvussa 3: KASAARIEN VALLANKAAPPAUS VENÄJÄLLÄ. Kasaarit ryöstivät vielä pääoman luhistuneesta Neuvostoliitosta. Kuinka tuo rosvoaminen tapahtui kuvailkaamme sitä hiukan. Tässä Venäjän anastuksessa käytettiin välineenä mm. öljyvarojen yksityistämistä. Näin kasaariälymystö, joka omisti öljy-yhtiöitä, sai tilaisuuden myydä yhtiöt ulkomaille ja kuitata siten huipputulot. Joidenkin arvioiden mukaan myös öljy-yhtiö Jukosin pidätetty johtaja Mikhail Hodorkovski (kasaarijuutalainen) olisi käynyt neuvotteluja yhtiön myynnistä amerikkalaisille öljy-yhtiöille.

Koska teatterimainen sosialismi oli kasaariälymystön luomus Venäjällä, osasi tämä älymystö myös vaihtaa teatterinumeroa ajoissa (Neuvostoliiton hajoaminen kapitalistiseksi Venäjäksi) ja koska kasaarimafia oli suunnitellut nämä tapahtumat etukäteen, osasi se käyttää ryöstämisessä tarvittavia keinoja. Yksi näistä keinoista oli inflaatio. Niin luhistuvasta Neuvostoliitosta huijattiin varat kasaarimafian taskuun. Tässä ryöstössä käytettiin apuna inflaatiota, jonka ansiosta venäläiset menettivät säästönsä. Venäjän ryöstäminen onnistui, koska epätoivoisessa tilanteessa olevat venäläiset maan, tehtaiden ja muiden laitoksien omistajat halusivat vaihtaa kiinteän omaisuudensa käteiseen, mutta tässä tilanteessa ei rupliin vaan dollareihin, sillä ruplien arvo laski laskemistaan. Koska he halusivat tai olivat pakoitettuja vaihtamaan omaisuudensa käteiseen heti, heidän, siis venäläisten omistajien, oli tyytyminen myyjille epä-edullisiin kauppahintoihin. Tästä hyötyivät Venäjän uudet hallitsijat - kasaariälymystö - nyt myös taloudellisessa mielessä.

Nämä Venäjän uudet hallitsijat ovat syntyperäisiä juutalaisia tai tarkemmin kasaarijuutalaisia. Lähde: Thayer Watkins, San Josen yliopistosta. Boris Berezovsky: Avtovazin ja muiden joukkotiedotusvälineiden omistaja. Vladimir Gusinky: pankkiiri ja mediajohtaja. Mikhail Khodorkovsky: pankkiiri, valuuttakeinottelija, öljy-yhtiöiden Menatepin ja Jukosin huomattava omistaja. Hän on parhaillaan tutkintovankeudessa, sillä Venäjän yleinen syyttäjä syyttää häntä maanpetoksesta. On esitetty, että hän on onnistunut siirtämään yksityisen velkansa valtiolle. Alexander Smolensky: toiminut rakennusalalla, pankkiirina ja mustan pörssin kauppiaana. Mikhail Friedman: mustan pörssin kauppias, kansainvälinen vaihtokauppias ja Alpha pankin omistaja.

USA reagoi aina välittömästi, mikäli Venäjällä esiintyy kasaariälymystön vastustamista Niin tälläkin kerralla kun Venäjän valtion yleinen syyttäjä asetti Jukosin johtajan Mikhail Khodorkovskyn tutkintavankeuteen, moitti USA Venäjää valikoivasta oikeudenkäytöstä. Tämä USA:n herkkänahkaisuus todistaa vain sitä, että USA on kasaariälymystön täydellisessä hallinnassa.