SISÄLLYS

Etusivu

1. LUKU: AIKA ON VÄHISSÄ

2. LUKU: JUUTALAISTEN JA KASAARIÄLYMYSTÖN LUONTEESTA

3. LUKU: KASAARIEN VALLANKAAPPAUS VENÄJÄLLÄ

4. LUKU: ISRAELIN SYNTY

5. LUKU: ISRAEL UHKANA MAAILMANRAUHALLE

6. LUKU: KASAARIEN DIKTATUURIOPPI

7. LUKU: VALTIOTERRORISTIT USA JA ISRAEL

8.LUKU: PALESTIINALAISTEN TAISTELU OLEMASSAOLOSTA

9. LUKU: VENÄJÄN HALLITSIJAT

10. LUKU: KETKÄ OVAT TODELLISIA RIKOLLISIA?

11. LUKU: KANSAINVÄLINEN TUTKINTAELIN PERUSTETTAVA

12. LUKU: SIONISTIEN SOTA IRAKIA VASTAAN

13. LUKU: POLIITTISTA FARSSIA

14. LUKU: KASAARIELIITIN KANSAINVÄLINEN VALTA

15. LUKU: NATO-JÄSENYYDEN HAITAT SUOMELLE

16. LUKU: SALAISEN 300:N KOMITEAN MAAILMANVALTA

17. LUKU: KUINKA TSAARI NIKOLAI II JA HÄNEN PERHEENSÄ MURHATTIIN

18. LUKU: TERVE JA EPÄTERVE SUVAITSEVAISUUS

19. LUKU: IHMISEN EVOLUUTIO-OPPI ROSKAKORIIN

20. LUKU: MIKSI HENKISET OPIT JA TEORIAT EIVÄT OLE YLEISESTI TIEDOSSA?

21. LUKU: AVIOLIITTO JA AVIORAKKAUS

22. LUKU: RAAMATUN KIRJOJA TULEE TULKITA SYMBOLISESTI

23. LUKU: LUTERILAISEN KIRKON KYMMENEN KÄSKYN TULKINTA JA UUDEN KIRKON SELITYS

24. LUKU: MIKSI AIKAMME KRISTIKUNNASSA EI OLE AITOA USKONTOA JA KIRKKOA?

25. LUKU: TAHTO JA AJATTELU. MISSÄ NE SIJAITSEVAT?

26. LUKU: EPÄJATKUVIEN ASTEIDEN FILOSOFIAA

27. LUKU: IHMISEN TILAT HENKISESSÄMAAILMASSA

28. LUKU: IKUISEN ELÄMÄN LAATU ON SUHTEESSA KÄSKYJEN NOUDATTAMISEEN

29. LUKU: VANHOJEN KRISTILLISTEN KIRKKOJEN TUHOUTUMINEN

30. LUKU: ”HOLOCAUST”

31. LUKU: AUSCHWITZ AUKEAMAN KERTOMAA

KIRJALLISUUS & SIVUSTOT: Tärkeitä sivustoja ja kirjakauppoja

5. LUKU: ISRAEL UHKANA MAAILMANRAUHALLE

Me tiedämme, että tänä päivänä Israelilla on ainakin 2000 ydinpommia, joten Israel on todellakin uhka kansojen olemassaololle planeetallamme. Kuvaus Israelin ydinaseohjelman kehityksestä. Niitä ei ole kehitelty puolustus- vaan hyökkäystarkoituksessa.

Israelilainen Mordechai Vanunu oli ollut Israelin armeijan palveluksessa ja saanut siten tietoonsa Israelin ydinaseohjelman. 1980-luvulla hän kuitenkin vastuuntuntoisena ihmisenä paljasti tämän koko Lähi-idän tuhoamiseen riittävän ydinasekapasiteetin ulkomaailmalle. Hän varmasti tiesi myös, että ydinvarustelun kehittyessä Israelissa siitä tulisi koko maailmaa koskeva todellinen uhka. Tuo tapaus oli siis 80-luvulta. Me tiedämme, että tänä päivänä Israelilla on mahtavat yli 2000 neutronipommia, joten Israel on todellakin uhka kansojen olemassaololle planeetallamme. Mutta nyt kertokaamme kristityksi kääntyneen Mordechai Vanunun järkyttävästä tapauksesta: Vanunu muutti Israeliin lapsena perheensä mukana Marokosta. Hän palveli Israelin armeijassa ja sai töitä Dimonasta, jossa ydinaseohjelmaa kehiteltiin. Tässä salaperäisessä laitoksessa oli töissä vaitiololupauksen tehneitä työntekijöitä. Israel oli vuosikausia väittänyt laitosta tekstiilitehtaaksi eikä myöntänyt, että siellä valmistettiin pommeihin tarvittavaa plutoniumia.

Vanunu oli kriittinen hallitusta kohtaan, niinpä hän sai varoituksen. Tämän takia hän päätti lähteä, mutta onnistui sitä ennen hankkimaan mullistavia todisteita ydinpommitehtaan sisältä, mm. valokuvia. Vanunu todisti ulkomaailmalle olleensa työssä Israelissa mm. plutoniumin erotuslaitoksessa. Hänellä oli esim. tietoa siitä kuinka paljon materiaalia käsiteltiin. Hänellä oli siis kiistatonta tietoa siitä, että Israelilla oli kehittynyt ydinaseohjelma.

Vanunu lankesi kuitenkin Israelin turvallisuuspalvelun (Mossad) virittämään ansaan ja hänet tuotiin Israeliin. Sieppaus tapahtui Roomassa 30. 09. 1986, joka oli laiton sieppaus vieraalla maaperällä. Roomassa Vanunu pahoinpideltiin raa´asti ja huumattiin Mossadin toimesta. Vanunu sai 18 vuoden tuomion maanpetoksesta. Todellisuudessa tuomio oli kasaarijuutalaishallinnon pirullinen kosto siitä, että Vanunu varoitti maailmaa uhkaavasta vaarasta. Vanunu nimittäin virui 7 vuotta eristyssellissä, hänet oli ikäänkuin elävältä haudattu 2*3 m:n ikkunattomaan koppiin ja kun häntä ulkoilutettiin oli hänellä huppu päässä.

Vanunu paljasti, että Israelissa oli jo 80-luvulla 100 ... 200 ydinpommia ja että Israel kehitti neutronipommeja sekä lämpöydinaseita. Jo tämä asearsenaali pystyisi tuhoamaan koko Lähi-idän, eikä kukaan ole puuttunut tähän asiaan. Israelin koko maailmaa uhkaavaan vaaraan ei ole mikään valtio tai kansainvälinen yhteisö puuttunut tänäkään päivänä, vaikka sillä on tällä hetkellä nuo yli 2000 neutronipommia. Syy siihen, että Israelin ydinaseisiin ei puututa on se, että kasaariylimystö - mistä näillä nettisivuilla on ollut puhetta - hallitsee täysin USA:ta ja nauttii melkein totaalista kansainvälistä valtaa. Tästä Israelille suodusta etuoikeudesta käytetään nimitystä "ambiguiteetti", joka siis tarkoittaa sitä, että USA liittolaisineen varjelee Israelia tarkastuksilta. Israelin ydinaseet neutronipommeineen on hirvittävä uhkatekijä koko maailmalle, sillä ne ovat perkeleellisen kasaarimafian hallinnassa, jotka ovat omaksuneet ideologiansa Talmudin perkeleellisistä opeista - kirjoittaahan heidän Talmudinsa ja rabbiininsa, ettei olisikaan tuokaan tappaminen synti, mikäli juutalainen tappaa ei-juutalaisen. Mutta silloinpa se vasta synniksi lankeaa, jos juutalainen tappaa juutalaisen. Tai että ei-juutalaisia saa pettää ja ryöstää, mutta vakavasti kartettakoon tämän tapahtumasta juutalaisia kohtaan.

Myös asiantuntijoiden mukaan Israel on ydinaseineen todellinen uhka maailmalle. Israelilla on pieniä taktisia ydinaseita, ydinmaamiinoja ja ilmasta, maasta tai mereltä laukaistavia keskimatkan ydinohjuksia. Voidaan esittää, että plutoniumia tuotetaan Dimonassa ja ydinaseita kootaan Yodefatissa ja varastoidaan Zachariahissa ja Eilabunissa. Kolmen ydinsukellusveneen tukikohta on Haifassa ja Israelin biologisen ja kemiallisen sodankäynnin laboratoriot ovat Nez Zionassa.

Se, että Israelilla on myöskin vaarallisia biologisia aineita paljastui, kun vuonna 1992 Amsterdamiin pudonnut Israelilaiskone tappoi 43 ihmistä. Israel väitti sen kuljettaneen kukkia ja hajuvesiä. Vasta kuusi vuotta myöhemmin Israel myönsi, että tuo kyseinen kone kuljetti DMMP:tä, joka on sariini-hermokaasun ainesosa. DMMP oli tarkoitettu biologiselle tutkimuslaitokselle Nes Zionaan, joka oli Israelin salaisimpia sotilaskohteita.

Tuotakoon esille myös se, että ei kaikki USA:n presidentit ole aivan robottimaisesti kasaarijuutalaismafian talutusnuorassa kulkeneet. Tällainen omaa tahtoaan kuunteleva presidentti oli esimerkiksi John F. Kennedy. USA:n tiedustelupalvelu oli saanut vihiä Israelin ydinpommihankkeesta. Vaikka Dimonan väitettiin palvelevan rauhanomaisia tavoitteita, kutsuttiin Israelin joht. Ben Gurion Washingtoniin. Pres. Kennedy pelkäsi varustelukilpailua Lähi-idässä ja vaati tarkastuskäyntiä Dimonaan. Kun vihdoin tarkastajat saapuivat toukokuussa 1961, heitä huijattiin täydellisesti. Tarkastajille nimittäin oli näytetty pohjakerroksen valevalvomo. He eivät tienneet maanalaisista kerroksista, joissa plutoniumia tuotettiin. Petkutus onnistui, sillä sisäänkäynnit ja jopa hissikuilut muurattiin umpeen ja rapattiin, joten kukaan ei voinut päästä alakerroksiin. Koska pres. Kennedy ei katsonut suopeasti Israelin sotilaallista kasvua ja ei täten ollut kasaarimafian talutusnuorassa yhtä lujasti kuin Kennedyn jälkeen toimineet USA:n presidentit, niin tästäpä syystä kasaarimafia eli sionistit murhasivat presidentti Kennedyn.